Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. juuni 2019, 09:28

Williami ja Kate’i konvoilt löögi saanud memm ei pruugi ellu jääda (7)

83aastane inglanna, kes sai esmaspäeval löögi prints Williami ja hertsoginna Catherine'i autot saatnud politseimootorrattalt, on haiglas raskes seisundis. Lesestunud heategevustöötajal Irene Mayoril on murtud vaagnaluu, mõlemad käeluud ja jalaluu. Lisaks sai vanaproua raske peavigastuse.

Pereliikmed kardavad, et Irene ei pruugi liiklusõnnetust üle elada, kirjutab Daily Mail. "Mu õde lamab haiglavoodis ja oleks võinud surma saada. Ta oleks vabalt võinud surma saada ..." pühib Mayori vanem õde Joyce (86) pisaraid. "Ta ei pruugi sellest välja tulla. Ta on täiesti harilik naine, kes tegeleb omaenda asjadega, ja siis juhtub midagi sellist ... Politseikonvoi peab oma sõitu aeglustama."

Lehe andmeil sõitis tänavat ületanud Mayorile otsa motopolitseinik, kes oli Cambridge'i hertsogipaari saatnud teel Londonist Windsori lossi. Mootorrattur polevat sõitnud kiiresti, küll aga oli ta valel teepoolel ning tabas vanaprouat oma sõiduki peegliga. Hoop oli aga nii tugev, et Mayor sai kukkudes raskeid vigastusi. Õhuambulants saabus 20 minutiga, kuid ei saanud tänaval maanduda ja peatus viimaks lähedal asuval parkimisplatsil. Kuuest meedikust koosnev tiim tohterdas Irene'i ning haiglasõit läks lahti alles ligi 40 minutit pärast õnnetust.