Artur Raidmets. Foto: Arno Saar
Tele
19. juuni 2019, 16:36

Artur Raidmets koondamisest Tallinna TVst: üllatav, et see tuli nii kiiresti (16)

Tallinna TV veel äsjane pressikeskuse juhataja ja saatejuht Artur Raidmets ütles Õhtulehele, et juba mõnda aega võis tajuda, et seis telekanaliga pole mitte kõige parem.

„Jah, kaheksa inimest koondati ära, mina nende hulgas,” lausub Raidmets, kelle sõnul võib nüüd juba paar tundi kasutada tema ametitiitli ees sõna „endine”. „Seda oli teada, et asjad ei olnud kõige paremad. Et olid puudujäägid eelarves,” ütleb mees. „Aga et sellega nüüd nii kiire on, see tuli üllatusena.”

Enda sõnul on ta nüüd väljakutsetele avatud. Raidmets juhtis koos hiljuti traagiliselt lahkunud Jüri Aarmaga saadet „Hästi, Eesti!”. Samuti oli ta eestvedajaks kümme aastat tagasi pillid kotti pannud ansamblis Modern Fox.

Tallinna TV hakkas teisipäeval töötajaid koondama. Tänaseks on koondamisteate saanud juba 8 inimest, nende seas ka diktor Katrin Toome. 

"Oleme otsinud kohti, kuskohast võimalik raha kokku hoida. Oleme teinud kärpeid programmis ja paratamatult jõudnud selle hetkeni, kus vaatame üle, kas ühte või teist tööülesannet oleks võimalik efektiivsemalt teha, et kuskilt kokku hoida," selgitas Tallinna TV juht Taavi Pukk eile Õhtulehele.