Šampanja sünnipäevapidu Kadriorus Mon Repose restoranis - Elina Nechayeva
Inimesed
20. juuni 2019, 07:30

KOHTUMINE FÄNNIGA | Elina Nechayeva: mul on fänne, kes iga nädal küsivad, millal ma nendega abiellun (47)

Õhtulehe veergudel on käivitunud Suverubriik, kus kuulsused räägivad meile oma loo kõige toredamast või siis mitte nii väga toredast või hoopis ekstreemsemast kohtumisest fänniga.

Kadriorus toimunud suvisel šampanjapeol uurisime seda kaunilt lauljatarilt Elina Nechayevalt. 

Elina: Minu kogemused fännidega on enamjaolt olnud ikka positiivsed. Näiteks just käisin sporti tegemas - jooksmas ja mulle tulid vastu kaks tüdrukut, kes soovisid kallistada. Appi, ma olin suht higine, aga nad ei jätnud ja said oma kallid. 

Aga see on täiesti tavaline, et tahetakse teha selfie, kui ma Kadrioru pargis jooksmas käin. Siis ma jooksen hästi kiiresti eest ära, sest ma ei näe sporti tehes eriti atraktiivne välja.  

Loomulikult kirjutatakse mulle väga palju sotsiaalmeedias. On selliseid, kes sooviks iga pildi alla minu kommentaari. Ja on ka selliseid fänne, kes iga nädal mulle kirjutavad ja küsivad millal ma nendega abiellun. Selliseid küsimusi ma tavaliselt ignoreerin, eriti kui need on tehtud interneti teel. Pole vaja kedagi provotseerida. Hoian hetkel rahulikku profiili.  

Vahel mulle kirjutatakse väga, väga ilusaid kirju. Paljud neist on väga südamlikud - no tõesti võtab lausa pisara silma. Aga nendes kirjades räägitakse rohkem siiski kunstit, laulmisest, muusikast. Mõnda inimest on mõjutanud ja aidanud minu laulmine rasketel hetkedel. Selline asi tõesti puudutab minu hinge. 

Ma väga, väga armastan oma fänne ja üritan nendega suhelda nii palju kui ma suudan. Korra nädalas ikka leian selle tunnikese, et vastata fännikirjadele. Isegi kui palutakse minu autogrammiga pilti, siis ka neid saadan. Vahel panen isegi Eesti pildiga šokolaadi kaasa, kui palve tuleb välismaalt.

Vaata meeleolukat intervjuud Elinaga!

Šampanja sünnipäevapidu Kadriorus Mon Repose restoranis - Elina Nechayeva Foto: Rauno Vahtre