Katrin LustFoto: Kalev Lilleorg
Tele
18. juuni 2019, 18:12

Katrin Lust teeb uut telesaadet: liiga vara ei tasu hõisata! (12)

Katrin Lust ja tema meeskond lükkavad suvel käima uue projekti, millest ta pikemalt rääkida veel ei soovi. Ent naise sõnul ei hakka see segama "Kuuuurija" sügishooaega: "Sügisel jätkan ikka armsa "Kuuuurijaga" ja juba praegu uurin sügiseseid lugusid ja teen ka tööd juba uue hooaja nimel," vastab Lust Kroonikale.

Lust nendib, et on õnnelik, et töötab Kanal2-s ning on veendunud, et on parim tööandja. "Mul on vedanud, et töötan kohas, kus usutakse minu ideedesse ja olen jätkuvalt seisukohal, et Kanal 2 on parim tööandja, kes mul on kunagi olnud."

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Vahur Kersna rääkis 2018. aasta suvel Õhtulehele, et ajakirjanikud ei kõnni enam õhukesel jääl - kas siis mugavusest või ettevaatlikkusest. "Katrin Lust on tegelikult selles mõttes suur erand ja teda peaks hoidma, ma arvan."

"Ei saa öelda, et on õige või vale, et koer haugub. Ta on koer, ta peabki haukuma. Samamoodi nagu selline hea ajakirjanik peabki olema opositsioonis: ta peab olema kriitiline, ta peab käima piiridel ja võitlema õiguse, vabaduse ja parema maailma eest," astus ta Lusti kaitseks välja.