Marilyn JurmanFoto: Kristjan Lepp/ Ajakirjade Kirjastus
Inimesed
18. juuni 2019, 15:50

Marilyn Jurman: olen väsinud, et pean valima, mis sõnu öelda, et neid valesti ei tõlgendataks (15)

Näitleja, laulja ja joogaõpetaja Marilyn Jurman, keda jälgib Instagramis üle 16 000 inimese ja kes ka Õhtulehes otsekohese sisuga blogi peab, nendib, et on sotsiaalmeedias kehtivatest tabudest väsinud. 

"Ma olen väsinud. Ma olen väsinud ja ma tegelikult ei oska isegi öelda, millest ma väsinud olen. Mõtlesin selle üle täna pikalt. Vahel ma tunnen, et kõige rohkem ma väsin ära teiste ootustele vastamisest. Ma väsin ära sellest, et ma pean valima mis sõnu öelda, et neid valesti ei tõlgendataks," kirjutab ta.

"Ma väsin ära täiusliku aja otsimisest, millal Instagrami pilti postitada, et see rohkem like saaks. Ma väsin ära kellegi mängimisest, kes ma ei ole. Kas poleks tore, kui saaks sotsiaalmeedias ka jääda siiraks ja mitte muretseda, et see ilma meigita pilt sai nii palju vähem meeldimisi, kui see meigiga pilt. See on lihtsalt nii tobe. Ja suts on häbi ka, et ma üldse taban ennast vahel nii mõtlemas. Tahaks lihtsalt olla," tõdeb Jurman. 

Naine tunnistab, et ta tahaks kasutada sotsiaalmeediat sellisel viisil, et sellest ka päriselt kasu oleks, ehk siiraks suhtlemiseks.

 
 
 
View this post on Instagram

Ma olen väsinud. Ma olen väsinud ja ma tegelikult ei oska isegi öelda, millest ma väsinud olen. Mõtlesin selle üle täna pikalt. Vahel ma tunnen, et kõige rohkem ma väsin ära teiste ootustele vastamisest. Ma väsin ära sellest, et ma pean valima mis sõnu öelda, et neid valesti ei tõlgendataks. Ma väsin ära täiusliku aja otsimisest, millal Instagrammi pilti postitada, et see rohkem like saaks. Ma väsin ära kellegi mängimisest, kes ma ei ole. Kas poleks tore, kui saaks sotsiaalmeedias ka jääda siiraks ja mitte muretseda, et see ilma meigita pilt sai nii palju vähem like, kui see meigiga pilt. See on lihtsalt nii tobe. Ja suts on häbi ka, et ma üldse taban ennast vahel nii mõtlemas. Tahaks lihtsalt olla. Igatahes aitäh @janne.ee imeilusa meigi ja foto eest. Vahel tahaks, et igal hommikul keegi teeks mind nii ilusaks 💚 Ja vahel tahaks, et ma saaksin ennast igal pildil just nii ilusana tunda, ka ilma meigita #yogamom #eionei #yogaoffthemat

A post shared by Marilyn Jurman (@marilynjurman) on