Marko ReikopFoto: Alar Truu
Inimesed
19. juuni 2019, 07:00

GALERII | Marko Reikop tähistab täna 50. sünnipäeva! (19)

Täna tähistab 50. sünnipäeva üks Eesti värvikamaid saatejuhte Marko Reikop. Üsna tihti veedab Reikop oma sünnipäeva ringi reisides ja kuuldavasti on see nii ka tänavu. Vaata galeriist värvikaid hetki mehe elust läbi aegade!

Kolm aastat tagasi, kui Markol täitus rahvusringhäälingus 25 aastat - andis ta Õhtulehele intervjuu, kus muu hulgas tuli jutuks ka lähenev ümmargune sünnipäev. Marko ütles, et teda valdavad 50aastaseks saamise eel halvad tunded. "Ma ei taha üldse vanemaks saada, see ei tõota midagi head. Esimene šokk oli siis, kui sain 40. Sellest üle saamine võttis mul ikka oma kaks aastat. Usun, et 50aastaseks saamine on ka šokk, aga kes on selle üle elanud, ütlevad, et 40 ongi kõige hullem," rääkis mees.

"Ma ei tunne vananemisest mingit rõõmu. Küsisin oma 78aastase ema käest, et kas ta tunneb end vanana, ja tema ütles, et ei tunne. Kõige hullem ongi see, et numbri poolest jääd vanaks, aga hing on noor."

Reikop meenutas ka aasta enne seda tehtud intervjuud Jüri Toomepuuga. "Küsisin, kui vana ta õigupoolest on. Teadsin küll, et ta oli umbes 86. Ta ütles: "Nüüd olen ma juba üle 45." Ma varastasin temalt selle geniaalse väljendi ja kui keegi küsib, kui vana ma olen, siis vastan: juba üle 35!"

Õhtuleht soovib Markole palju-palju õnne!