Getter JaaniFoto: Robin Roots
Inimesed
18. juuni 2019, 14:51

Getter Jaani lõpetas koostöö plaadifirmaga Universal Music Baltics (5)

"Ma tänan Universal Music Group tiimi kogu oma südamest nende kahe aasta ja koostöö eest," teatab lauljanna Getter Jaani koostöö lõppemisest plaadifirmaga Universal Music Baltics.

"Ma mäletan nii hästi, kui lennutasite mind meie ühise esimese singliga promotuurile Leetu," kirjutab Getter Instagrami vahendusel. "Sain tuttavaks nii paljude võrratute ja andekate inimestega! Külastasime erinevaid raadiojaamu ja telekanaleid, et tutvustada mind, kui artisti ja lugu “Something Good”. Iga loo taga on palju ilusaid mälestusi ja iga loo taga on väga palju andekaid inimesi, kellega mul oli suur au koostööd teha," jagab Getter enda Instagrami ametlikul seinal. 

 
 
 
View this post on Instagram

Ma tänan Universal Music Group tiimi kogu oma südamest nende kahe aasta ja koostöö eest! Andsime ühekoos välja kolm singlit: “Something Good” “Chasing Trouble” ja “Võta Mul Käest” Ma mäletan nii hästi, kui lennutasite mind meie ühise esimese singliga promotuurile Leetu! Sain tuttavaks nii paljude võrratute ja andekate inimestega! Külastasime erinevaid raadiojaamu ja telekanaleid, et tutvustada mind, kui artisti ja lugu “Something Good” “Something Good” saavutas ka Power Hit Radio Lithuania Top 15 KOLMANDA KOHA! Ma ei suutnud seda uskuda, kui esimest korda sellest uudisest kuulsin! See kõlas minu jaoks täiesti pööraselt ja tegi mind väga õnnelikuks! Iga loo taga on palju ilusaid mälestusi ja iga loo taga on väga palju andekaid inimesi, kellega mul oli suur au koostööd teha! Aitäh Leen, Aitäh Margus, Aitäh Marit, Aitäh Grete, Aitäh Mario! @universalmusicestonia #universalmusicestonia #universalmusicbaltics #somethinggood #chasingtrouble #võtamulkäest

A post shared by G E T T E R J A A N I (@gettermusic) on

Getter Jaani mänedžeri Tambet Mumma sõnul oli Getteril algusest peale Universaliga kolme singli litsentsimise kokkulepe. "Koostöö lõppenud ei ole, lihtsalt esimene lepingu osa lõppes ära ja vaatame edasi, mis saab. Räägime uuesti läbi, võib-olla Universaliga, võib-olla kellegi teisega," rääkis Mumma TV3le.