Foto: Robin Roots
Kultuur
18. juuni 2019, 13:59

Sweet Spotil esinema pidanud Erki Pärnoja korraldab hoopis geriljakontserdi

Pärast pikki spekulatsioone sai möödunud nädalal kinnitust, et juuni lõpus toimuma pidanud Sweet Spot jääb ära. Festivalil pidi osalema artiste nii Eestist kui ka välismaalt, kellest nii mõnigi on haaranud ohjad ja nuputanud välja võimalusi nördinud melomaanide rõõmustamiseks. Oma kontserdi lubas korraldada NOËP ja ka Erki Pärnojal on varuks üks plaan.

"Suur suvefestival, mille raames pidi toimuma muuhulgas ka minu kontsert, jäi ära. Aga no mis siis ikka. Selle asemel otsustasime bändiga teha hoopis ühe väikese ja natuke salajase geriljaürituse Tallinnas," teatab Pärnoja sotsiaalmeedia vahendusel. "Pileteid on saadaval piiratud koguses ning salajase garaažikontserdi toimumispaiga avalikustame kontserdile eelneval õhtul."

Klubis Laev toimub järgneval nädalavahetusel Spot On minifest, kus esimeste artistide seas on välja hõigatud Sweet Spotil esinema pidanud Gram-Of-Fun ja Majorlilkween. Ansambel Lexsoul Dancemachine annab oma kontserdi aga Kalasadamas asuva PADA hoovis.

Kuna Sweet Spot pidi olema Andres Kõpper ehk NOËP-i ainuke suvine kontsert Eestis, siis on ka tema lubanud teha hoopis enda kontserdi.