Foto: Doug Peters / Scanpix
Inimesed
18. juuni 2019, 16:20

PIINLIK: ansambliga Spice Girls pidutsenud lauljatar ei ilmunud suure pohmaka tõttu lavale (1)

Ansambliga Spice Girls varajaste hommikutundideni pidutsenud lauljatar Jess Glynne sai festivalilt Isle of Wight eluaegse esinemiskeelu. Esialgu põhjendast naine kontserdi ära jätmist väsimuse ja ärevusega, ent peagi selgus, et Glynne läks pidutsemisega liiga hoogu.

29-aastane Glynne astus laupäeval koos vürtsitüdrukutega üles Wembley staadionil ja otsustas hiljem jääda ka järelpeole, kus teiste seas pidutsesid ka lauljatar Adele, näitleja Lily James, DJ Chris Evans ning muusikud Will Young ja Niall Horan. Naist nähti staadionilt lahkumas kell viis hommikul ja pidu kestis lähedal asuvas hotellis veel vähemalt kella seitsmeni. 

Hommikul kell üheksa pidi auto ta peale võtma ja festivalile sõidutama. Glynne pidi kohal olema 18.30 ning tema jaoks oli laval juba valmis seatud ja bänd ootas. Kell 18.40 pidi festivali boss John Giddings lavale astuma ja teatama, et kontsert jääb ära. Mitmed fännid puhkesid nutma. 

John Giddings kritiseeris väljaandele Mirror antud intervjuus staari jultunud käitumist ja teatas, et Glynne ei esine festivalil enam kunagi: "See näitab, et pileti ostnud inimestest ei hoolita üldse. On kurb, et üks artist oma fännidele niimoodi teha võib. Ta on neid alt vedanud."

Glynne ise ja tema esindajad veeretasid esinemise ära jätmise väsimuse kaela. "Sättisin end valmis ja olin lavale minemas, kuid ei suutnud seda teha. Olin uskumatult nõrk ja täis ärevust. Ma ei saa midagi parata, kui mu keha mind vahel alt veab. Mul on nii kahju ja olen endast väljas, et ma ei saanud esineda," põhjendas muusik.

Jess on ka varem samal festivalil esinemise tühistanud. Aastal 2015 oli põhjuseks häälepaelte lõikus. Möödunud kuul jättis ta hääle kaotamise tõttu BBC Radio 1 üritusel kohale minemata.