"Hommikusöök staariga" - Baari Madis; Anu Saagim; Siim TukkFoto: Martin Ahven
Inimesed
18. juuni 2019, 13:51

VIDEO | Täitsa tšill koht Tallinna kesklinna katusel, kus nii vihma kui päikesega aega surnuks lüüa (6)

Viru Keskuse neljanda korruse katuseterrassil on sel suvel avatud uudse kontseptsiooniga meelelahutuskoht PARK’la, kus saab nii lõbusalt ja sportlikult aega veeta kui ka maitsvaid toite ning jooke nautida. Paiga üheks eriliseimaks atraktsiooniks on pesapalli simulatsioon, mis on esmakordne ja ainulaadne võimalus Eestis. 

Meie käisime seda mõnusat kohta uudistamas koos blogiauhindade staari Baari-Madisega.

Vaata videot!

"Hommikusöök staariga" - Baari Madis; Anu Saagim; Siim Tukk

PARK’la asutaja Siim Tukk sõnul tekkis mõte erinevaid sportlikke ja seltskondlikke tegevusi pakkuva paiga avamiseks välismaal reisides. “Eesti suvi on niigi üürike ja seda enam tuleks päikeselisi päevi võimalikult palju õues nautida,” leiab Tukk. “Oleme linna keskseimas asukohas suurimale väliterrassile kokku kogunud väga palju kaasahaaravaid atraktsioone, kus saab vahvalt aega veeta nii üksi, sõpradega kui ka perega.”

Paiga üheks unikaalseimaks atraktsiooniks on pesapalli simulatsioon

Pesapalli simulatsioon pakub võimalust pesapalli täpsuslööke virtuaalselt harjutada. Proovile saab end panna ka erinevates jalgpallimängudes – nende hulgas on näiteks hiigelversioon lauajalgpallist, kus inimesed on mängus sees ja asendavad tavapäraseid lauajalgpalli keppide otsa lükitud pallureid. Lisaks saab põnevaid täpsuslahinguid korraldada võimsa noolemängu märklauaga, kuhu noolte asemel hoopis jalgpalle külge lüüakse. Paljude muude võimaluste hulgas on ka korvpallimäng 4 ritta, suvine curling ning golf 4 ritta. Paljud nendest sportlikest mängudest on Eestis esmakordselt.

"Hommikusöök staariga" - Baari Madis; Anu Saagim  Foto: Martin Ahven

Meelelahutuspargis asub ka kohvik, mis pakub värskendavaid jooke, hõrke burgereid, maitsvaid kooke ja käsitööjäätist.

PARK’la on Viru Keskuse 4. korruse katusealal avatud T-N 11-23, R-L 11-01 ja P 11-23 ning jääb avatuks septembrikuuni. PARK’lasse pääseb Rahva Raamatu neljanda korruse, Estonia puiestee tänava äärse trepikoja või Viru Keskuse autoparkla kaudu.

Mõnusat tšillimist!