Allan RoosilehtFoto: Teet Malsroos
Inimesed
17. juuni 2019, 14:34

VIIMAKS VABA: purjutades sõitmisega vahele jäänud Allan Roosileht pääses arestimajast (87)

Pühapäeva õhtul tabati Tallinnas Kadriorus autoroolist kriminaalses joobes Allan Roosileht. Kuna mehe joove oli suur, viibis ta järgmisel hommikul arestimajas ega saanud tööle minna Star FM-i hommikuprogrammi. 

Raadiosaatejuhi ülemus ehk Star FM programmijuht Allan Vinogradov ütles esmaspäeval, et on juhtunust šokis.

"Sellist asja ei ole võimalik ette näha. Ilmselgelt on tegu väga kahetsusväärse juhtumiga," nendib ta.

Küsimusele, kuidas kavatseb Star FM Roosilehe teole reageerida, vastas Vinogradov: "Ametlikku infot on sündmuse kohta veel liiga vähe, et antud teemat pikemalt kommeneerida ja otsuseid vastu võtta."

Kuivõrd Star FM ja TV3 kuuluvad samale omanikule, uuris Elu24 Roosilehe saatuse kohta ka TV3 peadirektorilt Priit Leitolt. Leito sõnul on asi liiga värske ning nentis, et vara on veel öelda, mis Roosilehest saab.

Raadioeetris asendas esmaspäeva hommikul Roosilehte tema kolleeg Marko Lõhmus, kes sai Roosilehe "apsust" teada just Vinogradovi kaudu.

"Kella poole seitsmest helistas mulle programmidirektor ja teavitas, et Tallinna kesklinnas olevat juhtunud intsident, kus meie hea kolleeg Allan Roosileht tabati autoroolis purjuspeaga. Jõnks käis läbi," rääkis Lõhmus esmaspäeval hommikuprogrammis.

Lõhmuse sõnul peab Roosileht ise kommenteerima oma käitumist ja selle eest vabandama, kuid Lõhmuse sõnul ei õigusta tema Star FM-i kolleegid mehe käitumist.

Pühapäeval pärast kella 17.30 tabati Tallinnas Koidula ja Faehlmanni tänava ristis joobes juht: politsei patrull asus autole jälile ning Koidula ja Faehlmanni tänava ristis blokeeriti mehe teekond. Politseinikud selgitasid välja, et roolis olnud 59-aastane mees oli tarvitanud alkoholi ning algatasid joobes juhtimise tõttu mehe suhtes menetluse. 

Star FM teatas õhtul enda Facebooki lehel, et Roosileht on teisipäeva hommikul eetris tagasi. "Meil on väga kahju tõdeda, et eile jõudis meediasse kahetsusväärne info Allan Roosilehe autojuhtimisest ebakaines olekus. Kindlasti ei ole see tegu, millele leidub õigustus. Homme on Allan tagasi Star FM Hommikuprogrammis ja räägib juhtunust ise täpsemalt," seisab postituses.