Foto: @selmablair/Instagram
Inimesed
17. juuni 2019, 12:01

Pisipoeg aitas raskelt haigel näitlejannal juuksed maha ajada (3)

Tagasi juurte juurde, nendib Hollywoodi näitlejanna Selma Blair, avaldades Instagramis foto, kus pisipoeg aitab tal juukseid maha ajada. 

46aastane näitlejanna teatas oktoobris, et tal on diagnoositud polüskleroos. Blair ei seleta, miks poeg Arthur tema juukseid pügab. Kuid ajakirja Women's Health teatel nõustus ta ühe kommenteerijaga, kes kirjutas: "Juustega on nii raske toime tulla, kui sa ei suuda käsi pea kohale tõsta." Selma on tunnistanud, et aeg-ajalt valdab teda ahastus, kuna tal on tasakaaluhäired ja muud tervisehädad.

Veebruarkuisele Oscarite järelpeole saabus näitlejanna šikile kepile toetudes, kuid ühes postituses kirjutas Selma, et kurnav pole mitte üksnes haigus, vaid ka ravi. "Tunnen end põrgulikult rõvedalt. Oksendan ja teen kõiki muid asju, millest pole viisakas rääkida. Mu poeg jooksis minema. Minu eest. Ma pean ta kooli saama."

Poolehoidjad kiidavad Selma vaprust. "Sa oled naissõdalane," kõlab üks kommentaar hiljutise sotsiaalmeediapostituse all. Teine kommentaator kiidab Blairi lühikest soengut - samasugused juuksed olid Selmal 2002. aastal telesarjas "Sõbrad".