Adele (keskel) ja Spice Girls.Foto: Instagram/Spice Girls
Inimesed
16. juuni 2019, 23:03

Superfänn Adele kohtus Spice Girlsiga: jõin end koos tüdrukutega täis (3)

Vürtsitüdrukud ehk Spice Girls tulid üle aastate (peaaegu täiskoosseisus) kokku ja käisid maailmaturneel. Näitsikute viimasel kontserdil Londonis leidus publiku seas ka üks hullunud superfänn, kes nuttis, kisas, tantsis ja nautis õhtut täiel rinnal – isegi megastaari staatusesse tõusnud vokaalvirtuoos Adele.

Briti muusik ei ole kunagi teinud saladust sellest, kui suurt mõju Spice Girls tema muusikuteele avaldas ning võimalus iidoleid taas laval näha pakkus talle võimaluse nostalgia kõrvalt ka enda eluteele tagasi vaadata.

„Viimane kord, kui ma Spice Girlsi Wembley’l nägin, oli 21 aastat tagasi. Täna õhtul koos oma lähimate inimestega ma nutsin, kisasin, tantsisin, meenutasin ja armusin taas 10aastasesse endasse,“ kirjutas Adele sotsiaalmeedias. „Pole mingi saladus, kui palju neid armastan, kui palju nad on mind inspireerinud oma elu kontrollima ja mitte kunagi tagasi vaadama. Kohtasin lõpuks Gingerit (Ginger Spice on Geri Halliwell – toim.), jõin end koos tüdrukutega täis ja kui päris aus olla, siis ma ei suuda uskuda, kui kaugele ma olen jõudnud.“