Danielle HallettFoto: twitter.com/daniellehallett
Maailm
16. juuni 2019, 21:03

Eesti kirurgid aitasid 200kilosest kiilakast habemikust teha 95kilose peenikese proua

Danielle Hallett võttis kahe aastaga kaalus peaaegu 130 kilogrammi alla. Ometi polnud see tema elu suurim muutus: protsessi algul oli tema nimi veel Darren ehk mehest sai vahepeal naine.

„Olen muutunud 220kilosest kiilakast habemikust 95kiloseks rinnakaks brünetiks. Elu on ilus,“ rääkis IT-ettevõtjast naine Mirrorile. „Ma pole kunagi end nõnda atraktiivsena tundnud. Kõige naljakamad on olukorrad, kui inimesed, keda ma aastaid tundnud olen või koolis teadsin, mind üldse ära ei tunne. See kinnitab mulle, kui kaugele olen jõudnud.“

Halletti sõnul tundis ta terve oma elu, et peaks tegelikult olema naine ja enda keha võõrastamine viis ta ülesöömiseni. Alles 38aastasena sai ta alustada hormooniteraapiat naiseks saamiseks, kuid kulus veel üheksa aastat, enne kui ta kehakaal piisavalt madalale langes ja ta reaalselt soovahetusoperatsioonile mõtlema sai hakata.

Kõigepealt tegi ta end ilusamaks: Belgia arstid tegelesid tema näoga, Eesti kirurgid eemaldasid kaalulangetusest rippuma jäänud liigse naha tema kõhult ja käevartelt. Naise kodumaal Ühendkuningriigis siirati talle uued juuksed, enne kui tee viis tagasi Belgiasse ja Türki, et saada naiselikumad tuharad.

Kokku käis Hallett viimase paari aasta jooksul noa all keskmiselt kord kuus. Viimane ja raskeim operatsioon oli tänavu veebruaris Taimaal, kus temast sai ametlikult naine. Nüüd tunneb Hallett end lõpuks end mugavalt ja mõtleb ka armastuse leidmisele. „Mulle meeldivad mõlemast soost inimesed ja hoian silmad lahti,“ sõnas naine.