Foto: pixabay.com
Müstika
22. juuni 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 23. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Isiklikud suhted on pingelised, ja seda su enda süül. Sulle tundub, et partner ei saa sust aru, aga tõttöelda ei saagi ju saada, sest sa ei väljenda oma soove piisavalt selgelt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tänasesse päeva sobiks hästi visiit lapsepõlvekoju. Kui sa seda ette võtta ei saa, võta telefon ja helista vanematele või teistele lähedastele. Neil võib sulle uudiseidki olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahad, et sind võetaks sellisena, nagu sa oled, kõigi oma heade külgede ja vigadega. Kas sa aga ka ise suudad oma sõpradesse samamoodi suhtuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Energiat on palju, oluline on, et suunaksid selle õigesse kohta ja teeksid midagi positiivset, seejuures ka teiste arvamust arvestades. Ära võta elu kui võitlust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled uudishimulik, tahad teada saada infot, mis tegelikult kuskilt otsast sinuga seotud ei ole. Sulle pakub huvi teiste inimeste eraelu, nende saladused.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära tänasele päevale pikemat sõitu planeeri. See ei tähenda, et peaksid üksinda istuma ja norutama, parem kutsu toredad inimesed endale külla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kipud pilvedes hõljuma, oled tundeline ja vastuvõtlik. Kontaktid vastassooga on kerged tekkima, võid lausa esimesest pilgust armuda, samas on kerge ka pettuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahaksid, et su kallima tähelepanu kuuluks jäägitult sulle. Paraku see ei ole nii. Ei saagi nii olla. Tõttöelda oleks ka sul endal igav, kui see nii oleks. Tark oleks jonnimine lõpetada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suhteis võib probleeme tekkida, kuna sa ei suuda märgata, mida su partner vajab. Mõtled liiga palju iseendale, nii kipud teisele kõrgeid nõudmisi esitama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mõtted võivad olla rahaprobleemide juures, ent peaksid arvestama, et puhkepäeval sa neid nagunii ei lahenda. Luba endale puhkust ja seltskonnas viibimist.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kuskil on su võimete ja võimaluste piir. Üritus seda ületada paneb sind raskesse olukorda. Hinda oma eesmärke realistlikult ja jälgi, et jääksid oma tegevuses reeglite piiresse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Naudid füüsilist tegevust, sportimist ja aktiivset puhkust vabas õhus. Teiste inimestega suhtlemisel ole taktitundeline, ära ütle kõiki pähe turgatavaid mõtteid hoobilt välja.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastal võivad toimuda muudatused töökorralduses, mis panevad sind sootuks uude olukorda. On sinu valida, kas kohaned toimuvaga või otsustad otsida uusi töiseid väljakutseid. Kui sa vähegi oma suhetele pühendud, õitseb armuasjus õnn. Hea vaimne ja ka füüsiline klapp armsamaga tagab tunde, et saad eluga hakkama.