Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
21. juuni 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 22. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Teataval määral tunned kergendust, aga oled väsinud ka. Tee, mille valisid, pole kaugeltki kõige kergem. Pead tegema midagi, et patareid korralikult täis laadida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pereringis ja eriti koos lastega olemine teeb su meele rõõmsaks. Hea on näha, kui keegi näeb maailma lihtsa ja loogilise, rõõmurohke paigana.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Otsuste vastuvõtmine on keeruline, nii poolt- kui vastuargumente on nii palju, et kipud pead kaotama. Proovi elu lihtsamalt võtta, ära mõtle keerulistele asjadele, naudi päeva.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Inimesed, kellega sa aastaid suhelnud ei ole, on taas sinu ümber. Vanade sõprade taaskohtamine toob meeldivaid emotsioone, tunned end sisemiselt rikkamana.

Lõvi
23. juuli – 22. august

On võimalusi edasi liikuda. On hea päev lõbu- või õppereisi alustamiseks, maailma avastamiseks. Täna tekkivad ideed annavad sulle uue perspektiivi.

Neitsi
23. august – 22. september

Kindel seljatagune annab julguse uusi asju ette võtta. Kui kellegagi pereringist on suhted sassi läinud, sobib aeg probleemide selgeks rääkimiseks ja erimeelsuste lahendamiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sa näed vaeva, teed ettevalmistusi, aga kasu sellest suurt pole, sest kõik läheb hoopis teisiti. Kui sa sellest end liialt häirida ei lase, läheb planeeritust pareminigi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kuigi ümbritsev elu muutub iga päevaga, tuues kaasa nii häid kui halbu emotsioone, on sul ikkagi võimalik iseendaks jääda ning ise otsustada, mil määral neil end mõjutada lubad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõjub külma dušina, et need, keda oled mõttekaaslasteks pidanud, ei taha sind täna mõista. Pole mõtet energiat kulutada kellelegi millegi selgeks tegemisele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Probleeme tekib, kui oled sõltuvuses kellegi teise rahakotist. Tasub otsida mooduseid, kuidas majanduslikult iseseisvaks saada. Laenu võtta ei tasu, see leevendab olukorra hetkeks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui saad koolitusele või kursustele täiendama minna, haara võimalusest kinni. Info, mida sealt saad, ei pruugi olla päris selline, nagu eeldasid, aga põnev ja kasulik on see kindlasti.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Januned uute teadmiste järele. Õpid maailmas toimuvat vaatama uue nurga alt. Ära lase sisemistel kõhklustel end otsustavates olukordades segada, ole julge!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel elu aastal vajad vabadust ja sõltumatust. Oled sisemiselt tasakaalus, tead, mida sa kõige rohkem vajad ning tegeled kirega asjadega, mida sulle üle kõige meeldib teha. Teiste arvamus ei lähe sulle suurt korda. Sul tekib võimalusi reisida ning põnevate inimestega tuttavaks saada. Alguse võib saada uus tormiline armusuhe.