Tanel Padar näosaatesFoto: Martin Ahven
Inimesed
16. juuni 2019, 13:02

Tanel Padarile tehti tutvumisäppi Tinder võltsprofiil (8)

Kohe-kohe isaks saavale Tanel Padarile on keegi kuri inimene teinud kuulsasse tutvumisrakendusse profiili. Mõistagi Padar ise rakenduse kaudu armuõnne ei otsi.

Padar teatab sotsiaalmeedias oma jälgijatele, et kuigi profiili kaunistab tema pilt ja nimi, ei ole tegu temaga. "Ilmselgelt pole tegu minu kasutajaga, vaid tegu on fake kontoga," kirjutab ta Instagramis, paludes rakenduse kasutajatel, kes kontot näevad, seda raporteerida, et see eemaldataks.

Tegelikkuses on Padar juba enda ideaalkaaslase leidnud ja kihlus oma kallima Laureniga mullu suvel Como järve ääres. "Kui oled mitu kuud planeerinud, et teed seda 30. juunil... aga lihtsalt õige hetk otsustab saabuda mitu päeva varem... esitlen teile oma kihlatut," kirjutas Tanel pildi juures, kus nad Laureniga Itaalias poseerisid. 

"Meie omavaheline klapp ja teineteisemõistmine on niivõrd hea – ma pole varem sellist kogenud. Leidsin, et arvestades ka tema karjääri ja tulevikku juristina, on ainuõige asju õigesti teha. Et mitte tekitada minevikku mingit plekki, millest enam lahti ei saa. Et ei jääks muljet, et käisimegi lihtsalt avalikus kohas ennast eksponeerimas. Mina ei ole selline ja Lauren ammugi mitte," on Padar meedias Laureni kohta rääkinud.

Lähiajal peaks ilmavalgust nägema ka paari esimene laps, poisslaps!