Raimond ja Jane KaljulaidFoto: https://www.facebook.com/raimondkaljulaid
Inimesed
16. juuni 2019, 10:30

PALJU ÕNNE! Raimond Kaljulaid võttis naise (34)

Poliitik Raimond Kaljulaid teatas laupäeval sotsiaalmeedias, et on nüüdsest abielus mees. Leivad pani mees ühte kappi endise kolleegi Jane Palmiga, kes kannab nüüdsest ka mehe perekonnanime.

Kaljulaidi sõnul abielluti juba 29. mail, ehk mõned päevad pärast Euroopa parlamendivalimisi.

Paar kohtus tööpostil, sisuturundusagentuuris ja on tundnud teineteist juba kaheksa aastat. Kaljulaidi sõnul võlus teda naise juures koheselt tema tarkus. "Ja kindlasti köidab mind ka Janes see, et ta on tark naine. Seda mitte ainult oma akadeemilise hariduse poolest, vaid ka lugemuse ja elukogemuse pärast," rääkis mees Kroonikale. 

 
 
 
View this post on Instagram

Head sõbrad! Meil on väga hea meel teada anda, et oleme nüüd abielus. ❤

A post shared by Raimond Kaljulaid (@raimondkaljulaid) on

Jane sõnul võlus teda samuti Raimondi juures tema silmaring ja elusäde. "Kui minnakse deitima, on sees väike kramp. Sa lähed kohale, proovid oma paremat jalga ette lükata, üritad enda headest külgedest rääkida. Palju lihtsam on see, kui jood inimesega teed ja saad aru, kas sul on temaga millestki rääkida ja kas sul üldse on võimalik temaga koos olla," nentis ta. 

Loe lähemalt Kroonikast.

Mullu suvel tähistas paar oma armastust ühesuguste kehakaunistuste tegemisega. Nimelt lasid noored oma kehadele tikkida ühesugused tätoveeringud: käe siseküljele lasti joonistada ühesugused linnukesed.

Kaljulaid oli varasemalt kaheksa aastat abielus fotograafi Olga Makinaga. 15 aastase vanusevahega paar oli koos pea kümme aastat, nendest abielus kaheksa aastat.