Jagame sinuga mõningaid vahvaid ideid, mille üle iga koolilõpetaja kindlasti rõõmustaks. Foto: Jon Ly / Unsplash
Nipid
15. juuni 2020, 07:38

Mida ometi koolilõpetajale kinkida? 10 head mõtet, mis võivad sulle abiks olla (2)

Kingitust valida on sama raske kui... heinakuhjast nõela leida! Kas pole? Jagame sinuga mõningaid vahvaid ideid, mille üle iga koolilõpetaja kindlasti rõõmustaks. 

1. Autokooli õpingud
Koolipingist taas koolipinki! Just suvel, mil kohustusi vähem, on hea aeg alustada autokooli õpinguid. Vajalik oskus kogu eluks!

2. Telk + matkatarbed
Pole midagi lahedamat kui paar sõpra kaasa haarata ning suvisesse loodusesse telkima minna. Eriti tore on, kui seda saab teha oma isikliku telgiga!

3. Kontserdikülastus
Igale noorele meeldib muusikat kuulata ning miks mitte teha seda suvel vabas õhus koos sõpradega. Olgugi et tänavu on paljud muusikaüritused ära jäetud või ka edasi lükatud, paneb mõni toimuv vabaõhukontsert silmad seda enam särama.

4. Väärisese
Olgu selleks siis kell, kõrvarõngad või mõni vanavanemate pärandatud perekondlik meene, kaunis kingitus jääb igal juhul lõpupäeva meenutama. 

5. Kõrvaklapid või mõni muu tehnikavidin
Milline noor ütleks ära vingetest kõrvaklappidest või nutikellast?! Selle kingitusega oled igal juhul tema südame võitnud! 

6. Elamuskingitus
Neid pakutakse meil üsna rikkalikult ning valik on suur. Saada koolilõpetaja näiteks langevarjuhüpet tegema või aerulauamatkale! Äge elamus on garanteeritud!

7. Praktiline köögitarvik oma korterisse
Iseseisva elu alustamiseks on vaja nii üht kui teist. Miks mitte panna kingipakki veekeetja, triikraud või blender? 

8. Märkmik ja sulepea
Uute ja paljutõotavate eesmärkide ning unistuste kirjapanemiseks kulub kindlasti ära üks ilus märkmik ja miks mitte just sulepea, millega erilised mõtted paberile jäädvustada. 

9. Mõnus puhkus Eestis
Reisimine pakub rohkelt elamusi ja võimalusi maailma näha. Kuna tänavu on see võimalus piiratud ning mõnda Euroopa pealinna reisimine seetõttu ohtlik unistus, asenda väljamaareis näiteks tiiruga ümber Eestimaa. Rentige matkaauto või pakkige kaasa telk ja kalastustarbed, uurige välja ja külastage kohti, kus te seni kunagi käinud ei ole ning meenutamist väärt puhkus saab kindlasti igaveseks mõtteisse jäädvustatud.

10. Mõne püsikulu katmine
Sinu jaoks ei ole paarkümmend eurot võibolla suur kulu, küll aga iga noore jaoks, kes alles alustab oma teel kõndimist. Võta enda kanda mõni tema püsikuludest, näiteks internetiarve, liikmelisus trenniklubis või Spotify aastamakse.