Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
14. juuni 2019, 17:07

Tallinn Spotita ei jää! Sweet Spot festivali asemel toimub pealinnas suvel Spot On festival (6)

Kuigi juuni lõpus toimuma pidanud Sweet Spot festival jääb ära, ei jää tallinlased festivalita. Sweet Spoti asemel toimub samadel kuupäevadel, ehk 28.-29. juunil hoopis minifestival Spot On.

Muusikapidu toimub klubis Laev. “Sweet Spot võib küll ära jääda, kuid klubi Laeva pardale mahuvad kõik eksinud hinged, kes festivali järgi janunevad. Täidame selle tühimiku sinu sees ja festivalide kalendris ühe mõnusa Spot On minifestivaliga!” kirjutavad korraldajad sotsiaalmeedias.

Spot On festivali peaesinejad on Gram-Of-Fun, kes muideks pidanud Sweet Spot festivalil esinema, ning äge naisräppar Majorlilkween. Lisaks esinevad festivalil Sander Mölder, kes samuti Sweet Spotil üles pidanuks astuma ning DJ-d Muudu, JaanJaago, Dr. Philgood, Whogaux jne. Esinejate nimekirja peaks lähiajal veel nimesid lisanduma. 

Sweet Spot festivali ärajäämine selgus lõplikult esmaspäeval, kui korraldajad nentisid, et selleaastast festivali planeerides seisid nad silmitsi paljude puudustega ning seetõttu võeti vastu otsus festivali üldse mitte korraldada.