Bradley ja Irina tänavu jaanuaris Kuldgloobuste galal. Foto: AFF-USA.COM/Scanpix
Inimesed
14. juuni 2019, 11:04

Lähiring: Shayk tahtis abielluda, kuid Cooper ajas sõrad vastu

Näitleja ja režissööri Bradley Cooperi ja modell Irina Shayki armusuhte purunemine on Hollywoodis endisel kuum teema. Käivad jutud, et Bradley (44) ei lasknud endale päitseid pähe tõmmata.

Paljud kahtlustavad, et Cooperi ja Lady Gaga vahel süttis filmi "Täht on sündinud" võtetel armuleek. Sellest andnud tunnistust ka paarikese intiimne ülesastumine Oscarite galal, kus nad esitasid oma hiti "Shallow". 

Kuid nüüd väidavad Cooperi ja Shayki lähiringlased, et neli aastat koos olnud paaril oli juba ammu probleeme. Nende sõnul on Bradley ja Irina väga erinevad inimesed, kel pole suurt midagi ühist peale pisitütar Lea (2). Kuulus paar olevat elanud kumbki oma elu. Irina igatsenud abielluda, kuid Bradley ei tahtnud talle pühenduda. "Nad ei hankinud isegi ühist korterit. California maja kuulus ainult Bradleyle." Ka hiiglaslik sõrmus Irina sõrmus polevat olnud kihlasõrmus. 

Mõlemad olla väga tööle orienteeritud ja seetõttu tihti kodust ära. Kui nad aga juhtusidki ühel ajal kodus olema, läinud emb-kumb üksi linna peale - korraga ei suutnud Bradley ja Irina ühe katuse all olla. Viimasel ajal püsitud koos üksnes tütre pärast. Lõpuks aga venelanna kannatus katkes ning ta otsustas perspektiivitule suhtele lõpu teha.

Cooperil on seljataga põgus abielu näitlejanna Jennifer Espositoga - see kestis vaid pool aastat. Bradley minevikku jäävad ka armusuhted näitlejannade Renée Zellwegeri, Zoe Saldana ja inglise modelli Suki Waterhouse'iga.