Foto: @daviddobrik/Instagram
Inimesed
14. juuni 2019, 10:40

YouTube’i täht abiellus oma parima sõbra emaga (15)

Kuulus Ameerika juutuuber David Dobrik tahtis oma parima sõbra kasuisaks saada – seega abiellus ta semu emaga. 

22aastase Dobriki üllatavale abiellumisele andis tõuke sõber Jason Nashi ilkumine, et keegi ei taha Davidiga nagunii abielluda. Dobrik aga tõestas, et sõber eksib: ta suundus Jasoni kodumajja ning tegi tema emale Lorraine Nashile abieluettepaneku, mille naljahimuline proua vastu võttis.

Veel sama öööpäeva jooksul lendasid David ja Lorraine Las Vegasesse ning tegid tembu ära. Sellest teatas YouTube'i täht ka sotsiaalmeedias. 

"Eile sai minust mu parima sõbra kasuisa, kuna abiellusin tema emaga. Olen nii tänulik selle võimaluse eest. Kohtlen sind nagu oma last," lubas David Jasonile. "Aga nüüd viid prügiämbri välja, sest meie elutuba haiseb."

Ehkki Jason oli Davidi abiellumise üle rõõmus, tegi too kuu aja pärast abielule lõpu. "Pean oma suureks kurbuseks teatama, et otsustasime Lorraine'iga oma romantilisele suhtele lõpu teha," kahetses Dobrik. "Vahel sinust lihtsalt ei jätku teisele inimesele, mida sa ka tema heaks ei teeks või kelleks ei üritaks saada. Lorraine, sa oled olnud mu valguskiir, mu muusa ja usaldusisik. Oled õpetanud mind mitte üksnes teist inimest, vaid ka ennast armastama. Armastame ja toetame teineteist jätkuvalt ka edaspidi, olles ühtlasi head sõbrad ja oma lastele  vanemad. Tänan juba ette kõiki meie privaatsuse austamise eest praegusel ajal."