Foto: WENN.com / Vida Press
Inimesed
13. juuni 2019, 13:35

Miks ei kuule me väga palju hertsoginna Catherine'i vennast James Middletonist?

Kate Middleton on üks maailma kuulsamaid naisi. Juba enne prints Williamiga abiellumist tundis rahvas tema vastu huvi, kuid pärast 2011. aastal peetud kuninglikke pulmi sattus rambivalgusesse ka tema perekond. Palju on kirjutatud hertsoginnast nooremast õest Pippast, kes on abielus miljonär James Matthewsiga, ent miks ei kuule me väga palju tema vennast?

James Middleton on sündinud 15. aprillil 1987. Ta on perekonna noorim laps. Maailm sai temaga esimest korda tutvust teha Kate'i ja pulmas. Loomulikult pälvis palju tähelepanu Pippa, ent rahvale jäi silma ka kirikus piiblit sirvinud James. Mees nentis, et teda on juba lapsepõlvest saati tuntud kui "Pippa ja Catherine'i väikest venda". Õdede populaarsuse tõttu on ta tihti nende varju jäänud. "See on ilmselt minu elu lugu, aga ma olen James Middleton. Olen väga uhke väike vend, kuid nemad on samamoodi uhked ka minu üle," on ta öelnud.

Erinevalt oma õdedest on James väga pühendunud ärile. Ta asus 2006. aastal õppima Edinburghi ülikoolis, ent jättis huvi puudumise tõttu juba aasta hiljem õpingud pooleli. "Teadsin juba pärast paari nädalat, et see pole koht, kus ma olla tahan. Otsisin pidevalt äriideid," rääkis James.

Pärast kuninglikke pulmi võttis meedia ka Jamesi ärid luubi alla. Aastatel 2007-2015 vedas James firmat nimega Cake Kit Company, mis valmistas isetehtavaid koogikomplekte. Hiljem rajas ta ka firmad Nice Cakes ja Nice Wine, kuid paraku hakkasid kõik firmad raha kaotama ja need tuli kinni panna. Hetkel omab ta firmat nimega Boomf, mis tegeleb lõbusate kingitustega – näiteks prinditakse inimeste pilte vahukommidele või saadetakse "plahvatavaid" tervituskaarte.

James Middleton on üpris privaatne inimene. Kuigi tema perekond sai pärast Kate'i abielu tuntuks, ei armasta James ise rambivalguses viibida. Ta küll promob siin-seal oma ettevõtteid, kuid eraelu ta maailmaga ei jaga. Alles mõni aeg tagasi tegi ta oma Instagrami konto avalikuks, kuid väga palju ta sinna ei postita.

Tal on düsleksia, mistõttu oli tal koolis väga raske. Middleton tunnistas väljaande Daily Mail veergudel, et ta on põdenud ka kliinilist depressiooni ja kannatanud tähelepanuvajaduse all. Teda innustasid vaimsest tervisest rääkima heategevuslik organisatsioon Head Together, mille patroonid Kate, William ja Harry on. James loodab, et tema lugu aitab ka teisi sarnaste muredega inimesi.

"Ma ei funktsioneerinud üldse. Lõpetasin sõpradega suhtlemise ja kulgesin elus, kuid ei saavutanud mitte kui midagi," meenutas James, kuidas aastal 2017 käis tema elu allamäge. Mees otsustas aja maha võtta ja otsida abi: "Õppisin depressiooni kohta üht-teist ja nautisin teraapias käimist."

James oli pikka aega koos lauljatar Donna Airiga, kuid paar läks lahku aastal 2017. Tänavu hakkas James kohtamas käima prantslanna Alizee Thevenetiga. 

View this post on Instagram

Sail away with me ⛵️ ☀️

A post shared by James Middleton (@jmidy) on