Brian May koos abikaasaga Freddie lapsepõlvekodu ees. Foto: @brianmayforreal/Instagram
Inimesed
13. juuni 2019, 11:10

Brian May tegi palverännaku Freddie lapsepõlvekoju (1)

Queeni kitarrist Brian May viis ellu ammuse unistuse ning sõitis koos oma abikaasa Anita Dobsoniga Aafrikasse Zanzibari saarele, kus lapsepõlves elas Freddie Mercury.

71aastane May jagas Instagramis fotot, kus ta poseerib koos Anitaga Freddie ja tolle õe Kashmira kunagise kodu juures. "Täielik palverännak!!!" kuulutas muusik.

 
 
 
View this post on Instagram

ZANZIBAR !!! Stone Town. This is the building where Freddie and his sister Kashmira lived when they were young. A pilgrimage !!! Bri

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on

1991. aastal aidsi surnud Queeni laulja kunagine eluase on nüüdsel ajal Freddie Mercury House'i nimeline hotell. May külastas ka Zanzibari misjonikooli, kus Freddie hariduse sai. "Freddie armsa õe Kashmira juhatusel ja meie võrratu kohaliku giidi Abduli abil saime külastada mitmeid Freddie lapsepõlvepaiku. Olen sellest aastaid unistanud," kirjutas May. 

Freddiet nimetab Brian suurte unistustega väikeseks poisiks, kes oli 22 aastat talle ning Queeni teistele muusikutele Roger Taylorile ja John Deaconile venna eest. "Uje poiss, kellega meil oli ühine, võimatuna tunduv plaan teha muusikat, mis muudaks maailma. Me ei söandanud uskudagi, et see võib tõeks saada." 

Freddie pere põgenes Zanzibarist 1964. aastal iseseisvusrevolutsiooni vägivaldsuse eest. Kui poiss oli 17, asusid nad elama Inglismaale Middlesexi.