Till Lindemann 2010. aastal Rammsteiniga Eestis. Foto: ARNO SAAR
Inimesed
13. juuni 2019, 09:28

Rammsteini solisti süüdistatakse võõra mehe lõualuu purustamises (10)

Rammsteini rokkarit Till Lindemanni süüdistatakse võhivõõra mehe löömises Müncheni hotellibaaris. Laulja raevu sütitas tema kaaslanna pihta suunatud solvang.

Deutsche Welle andmeil sattus Lindemann (56) pärast 8. juuni kontserti Müncheni lukshotelli Bayerischer Hof baaris sõnelusse 54aastase mehega, kes väidetavalt solvas tema kaaslannat. Lana-nimeline naine rääkis Saksa kõmulehele Bild: "See mees ütles mulle inglise keeles: "Ma maksaksin sinu eest topelt.""

Seepeale küsinud Lindemann mehelt, kas too tõesti nimetas tema kaaslannat prostituudiks, ning nõudnud, et solvaja Lanalt vabandust paluks. Kuid mees olevat hoopis rusikaid näidanud ning nõudnud, et rokkar uksest välja läheks. Seepeale olevat Lindemann mehele küünarnukiga nii kõvasti näkku äsanud, et tagajärjeks oli ninaverejooks ning võimalik lõualuumurd.

Päev pärast seda, kui Saksa meedia intsidenti oli kajastanud, võttis sõna Lindemanni endine kallim. Rokkariga viis aastat koos olnud saksa modell Sophia Tomalla (29) kinnitas Bildile, et Till on viisakaim inimene, keda ta teab. "Mul pole aimugi, mis teda nii endast välja viis. Aga kui tema kannatus katkes, oli tema reaktsioon õigustatud."