Robin JuhkentalFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
13. juuni 2019, 10:39

Robin Juhkental hakkab raadios saadet juhtima: kui huvi oleks vaid rahanumbrit taga ajada, siis valiks muud maastikud ja tegevusalad (5)

"Raadio Kukus tegin lühikest aega hommikusaadet ja Klassikaraadios olen juhtinud saadet "Fantaasia". Seega, võib öelda, et raadio mulle võõras pole," räägib muusik ja Metro Luminali laulja Robin Juhkental, keda võib kuulda sellel suvel Raadio 2 sagedusel hommikuprogrammi saatejuhina.

"Peatoimetaja Kristo Rajasaare kirjutas mulle konkreetselt ja lakooniliselt, kas oleks huvi juuni lõpust "Suvehommikut" teha. Vastasin ''jah'' ja olimegi kokku leppinud." 

Aasta tagasi katsetas Robin ka teletööd Kanal 2 uudistesaates "Reporter", kus tema hallata olid välisuudised. Aga sealne tööleping jäi lühikeseks. "Tele oli tore. Omajagu sai seal ka hullu pandud ja olen selle aja üle õnnelik, aga puht majanduslikel kaalutlustel sai sealt KUKU raadiosse mindud."

Raadiotöö ja muusikuameti kõrval on Robin vaikselt uurinud ka stand-up maailma. "Nende kõikide toimetamiste kõrvalt olen aeg-ajalt ka vabakutseline turundaja, haldan firmade Facebooki lehti ja käin loovagentuurides kohtumistel oma ideid pakkumas, siis kui mu teeneid parasjagu vajatakse. Aeg-ajalt tuleb ka meemitellimusi erinevateks kampaaniateks."

Robin tunnistab, et kerge pole, aga saab hakkama. "Kui huvi oleks vaid rahanumbrit taga ajada, siis valiks muud maastikud ja tegevusalad."