Daniel Craig 25. aprillil Jamaical Bondi-näitlejate esitlusel. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. juuni 2019, 16:00

BONDI-NEEDUS: Daniel Craig ilmus avalikkuse ette lahases jalaga

Daniel Craigi hiljutise vigastuse ulatus sai ilmsiks pühapäeva pärastlõunal, kui ta lahases jalaga avalikkuse ette ilmus.

51aastane Bondi-täht jäi paparatsokaamera ette New Yorgis JFK lennujaamas. Jamaicas uue Bondi-filmi võtetel viga saanud Danielil oli jalg plastlahases ning ta vajas kõndimiseks kahe kargu abi, vahendab Daily Mail. Linateose tegijad teatasid, et vigastus polnud küll hull, kuid vajas operatsiooni. Kuulu järgi oli Craig madinastseenis joostes vääratanud ja kukkunud.

25. Bondi-filmi tegemist on saatnud viperused: esmalt taandus projektist selle režissöör Danny Boyle, kes läks väidetavalt produtsentidega tülli. Lavastajaks saadi küll Cary Fukunaga, aga et peaosatäitja Craig oli jõudnud vahepeal teise filmirolli vastu võtta, ei saanud võtteid alustada enne, kui Daniel oli taas saadaval. Kuid juba võtete algul tuli trauma, mis staari rivist välja lõi. Produtsentide kinnitusel peaks veel pealkirjata linateos ekraanile jõudma välja kuulutatud ajaks ehk järgmise aasta 3. aprilliks.