Inimesed
11. juuni 2019, 12:34

VIDEO JA GALERII | Otse Los Angelesest! Christopher Nolan ja John David Washington saabusid Tallinnasse! (40)

Täna saabus Christopher Nolani filmi „Tenet” meeskonna lennuk Tallinnasse. Koos Nolaniga jõudis Tallinnasse ka Oscari võitja Denzel Washingtoni poeg John David Washington, kes mängib filmis ühte peaosa.

Meeskond ja näitleja saabusid Tallinnasse 12.38 luksuslennukiga Boeing 777-200LR Vip Crystal Sky. Lennukis on vaid 88 esimese klassi kohta.

Lennuk, millega Nolan Eestisse saabus tõsiselt luksuslik lennuk, mis disainitakse eksklusiivselt vastavalt omaniku soovidele. Boeing 777 on privaatne transpordivahend ülirikastele, ettevõtetele ja spordimeeskondadele. 

Boeing 777-200LR maksab 320,7 miljonit dollarit, millele lisanduvad miljonid dollarid sisustuse eest. Lennuki sisemus on kui luksuslik oaas, milles leidub baar, einestamislauad ja voodiks muunduvad istmed. Iga iste on varustatud meelelahutusekraaniga ja WIFI-ga. Pardal on kokk, kes lubab isegi õhus valmistada reisijatele Michelini tähe väärilist toitu.

Lennureis ümber maailma maksab inimese kohta väidetavalt 159 000 dollarit.

 

Lennujaama VIP sissepääs oli piiratud politseinikega ja sissesõidutee otsast kedagi kaugemale ei lastud. Nii saigi staare näha vaid mõnekümne meetri kauguselt, kuid Õhtulehe fotograaf suutis pildile jäädvustada peaosalise Washingtoni.

Nolan nägi küllaltki väsinud välja, kuid ilmselt oli see tingitud pikast lennureisist. Kõiki inimesi, kes lennukist maha tuli, püüti kiivalt varjata. Bussiga toodi nad lennuki juurest VIP väravasse ja sealt edasi paigutati kõik kibekiirelt autodesse ja sõideti lennujaamast minema. Küll aga saabusid Jonathan Camp ja „Troonide mängust” tuntud Jefferson Hall.

Staaridest teevad filmis kaasa veel Clémence Poésy, Michael Caine, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Robert Pattinson ja Elizabeth Debicki, kuid täna lennujaamas näha ei olnud.

Kas ja millal ülejäänud staarid Eestisse jõuavad ei ole veel teada.