Lady Gaga ja Bradley Cooper esinemas 91. Oscarite galal 24. veebruaril 2019.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. juuni 2019, 16:30

Sõber: Lady Gaga ei ajanud Cooperi ja Shayki kooselu lõhki! (3)

Lady Gaga lähedane sõber kummutab kuuldused, nagu oleks lauljatar süüdi Bradley Cooperi (44) ja Irina Shayki (33) kooselu purunemises.

Eelmisel nädalal saabus uudis kaheaastase tütrega paari lahkuminekust. Vene päritolu supermodelli Irinat nähti tema ja Bradley ühisest korterist välja kolimas.

Bradley ja Irina Oscarite jagamisel. Foto: AFP/Scanpix

Hollywoodi tähe armuasjad tõusid huviorbiiti veebruaris, kui Cooper ja Lady Gaga esitasid Oscarite galal teineteisele sügavalt silma vaadates pala "Shallow" nende ühisest kassatükist "Täht on sündinud". Irina pidi esireast pealt vaatama, kuidas tema kallim Gagale hingestatult armulaulu laulab. Ka Oscarite järelpeol olevat Cooper ja lauljatar pikalt ninapidi koos olnud.

Kõlakad said hoogu juurde asjaolust, et vaid veidi enne kuldmehikeste tseremooniat olid Lady Gaga ja tema peigmees Christian Carino oma kihluse katkestanud.

Kuid Gaga sõber kinnitab Us Weeklyle, et Bradley ja Irina lahkuminek pole mitte kuidagi Gagaga seotud. "Tema ja Bradley vahel polnud võtetel midagi romantilist," kinnitab USA väljaande allikas.