Marco TasaneFoto: ALDO LUUD
Inimesed
10. juuni 2019, 16:06

VIDEO | Strippar Marco: inimesed kipuvad iluoperatsioonidega liialdama (9)

"Iluoperatsioonidesse tuleb suhtuda tõsiselt, muidu tekib sõltuvus nagu tätoveeringutega," lausub Marco Tasane ehk strippar Marco, kelle värske muusikuvideo "Rasvaimu" on just iluoperatsioonidele pühendatud. Videos teeb kaasa ka "kadunud poeg" Kasatšoki-Jüri. 

Marco räägib Õhtulehele, et inimesed kipuvad tänapäeval liialdama kõikvõimalike iluoperatsioonidega. Härra ise ei ole kunagi varjanud, et on lasknud enda kallal nipet-näpet teha: 2003. aastal lasin otsaette botoxit, aga selle mõju peaks ammu haihtunud olema. Lõuaimplantaat oli kiiruga tehtud otsus, aga see on juba ammu eemaldatud."

Oma uues muusikavideos "Rasvaimu" kehastab Marco ilukirurgi, kes võtab patsiente vastu kodus kui keldris. "Selliseid vastuvõtupunkte muide eksisteerib Venemaal," teab laulev strippar öelda.

Kasatšoki-Jüri sattus Marco verivärskesse videosse üsna ootamatult: 2007. aastal superstaariks pürginud mees võttis Marcoga ühendust samal päeval, kui Marcol plaan video "purki saada". "Ta oli tegelikult täitsa hea," kiidab Marco tagantjärgi. "Mängis kaasa nii nagu vaja ja hiljem ikka küsis, "kas ta sisse jääb ja kui palju.""

Rasvaimu kohta arvab Marco, et õige trenni ja toitumisega ei peaks kirurginoal laskma sekkuda. "Aga kui kaalust on alla saadud ekstreemsed 30 kilogrammi, siis naha, mis rippuma jääb, peaks küll eemaldama." Marco arvab, et rasvaimu või iluoperatsioone ei peaks pelgama ka naised, kes peale sünnitust oma rinnakujuga enam rahul pole. "Ka sinna ei aitaks enam lihtsalt trenn."

Vaata Marco uut videot siin: