Foto: pixabay.com
Müstika
15. juuni 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 16. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kas on võimalik olla armunud korraga kahte inimesesse? Nii, et te kõik kolm olete nii õnnelikud? Sa tahad liiga palju, kui võtad sellist olukorda kui asjade loomulikku käiku.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahaksid puhata, kuid paraku oled end sidunud väsimatu seltskonnaga, kellega koos olles seda võimalust ei tekigi. Pidev tegutsemine võib olla väsitav.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pigem niisugune päev, mil ei tasuks suuri muudatusi ette võtta ega suuremat sorti projekte alustada. Tegutse rahulikult, tee igapäevaseid asju, täida oma kohustusi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned, nagu poleks eriti ei aega, tahtmist ega jõudu, et midagi olulist ette võtta. Ka füüsiliselt võid end kuidagi jõuetult tunda. Pisut passiivset puhkust kuluks ära.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võimalik, et keegi korraldab sulle armukadedusstseeni. Saad küll tõrelda, aga tunned end ikkagi üsna hästi – sel inimesel pole sinust kaugeltki ükskõik!

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle tundub, et keegi ei pane su panust tähele. Märgatakse ainult lõplikku tulemust, mitte aga seda, kui palju sa tead ja kui kõvasti vaeva näed. Inimesed on pealiskaudsed!

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul pole võimalik kõige üle ise otsustada. Sõltud kaaslastest päris palju ja praegu see sulle eriti ei meeldi. Samas on selline olukord vähemalt mingilgi määral sinu enda süü.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võta aega selleks, et mõelda põhjalikult selle üle, millised on su vajadused, ent seejuures tunnistada endale ausalt, mis on su nõrgad küljed, mida sa kardad ja mis on hirmu põhjuseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära toetu tähtsate otsuste vastuvõtmisel oma vaistule, see võib sind praegu alt vedada. Tuleks hoida targemate, heasoovlike inimeste ligi ja nende ausat arvamust kuulda võtta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ürita oma aega niimoodi planeerida, et saaksid hobidega tegeleda ning võtta osa lõbusatest koosviibimistest. Küllap naudid ka vastassoo seltskonda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Leiad uusi võimalusi õppimiseks. Ehk on sul mõni ammune unistus, millisel alal oma teadmisi täiendada sooviksid, nüüd ehk leiad viisi, mismoodi see täide viia..

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled uudishimulik, tahad erinevate inimestega suhelda ning oled valmis sellest suhtlusest mõndagi õppima. Hea aeg selleks, et oma ideid tutvustada, teisi oma tegevusse kaasata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel aastal ära lase end juhtida tugevatel emotsioonidel – ratsionaalne mõistus ikka ennekõike! Mõistuspärane edasipürgimine, mõttetöö ning täpne ja mõjuv sõnaseadmine tagavad sulle edu. Ole tähelepanelik – oluline info ja head pakkumised jõuavad sinuni pealtnäha juhuslikke kanaleid pidi. Armusuhteis on kirge ja pinget.