Foto: pixabay.com
Müstika
12. juuni 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 13. juuni (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keskendud eeskätt iseenda soovidele. Meeskonnatöö ei õnnestu kõige paremini, kuna lähtud enda nägemusest ega taha vaeva näha selle nimel, et teistestki aru saada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On võimalik, et juhuslikus kohas võõraste inimeste vahelisest vestlusest kuuldud jutukatke annab sulle ideid, mida saad ära kasutada oma töös või karjääri planeerimisel.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul võib olla valida mitme variandi vahel, kuidas töist tulevikku kujundada. Pakutakse ehk võimalust töötada alal või kohas, kus oled varemgi ametis olnud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea aeg töiste suhete silumiseks. Sõlmi lahtised otsad ja räägi selgeks asjad, mis pingeid on tekitanud – nii saad sina ja saavad ka su kaaslased rahuliku südamega edasi minna.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suhtu kriitiliselt infosse, mis sinuni jõuab. Kuna suur osa sellest ei pruugi üldse tõsi olla, ära lase kuuldul ennast endast välja viia.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu ideed on lennukad ja uuenduslikud. Ka ammu vaevavatest probleemidest saad üle, sest sa ei ürita vanaviisi, vaid leiad neile üllatusliku lahenduse.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui on vaja teha kiireid otsuseid, satud segadusse. Kui sa just pead plaane käigu pealt muutma, pea kellegagi nõu. Pärast hetkelist segadust on uued lahendused kiired tekkima.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hoia silmad-kõrvad lahti. Kuula tähelepanelikult, mida kaaslased sulle räägivad, erista olulist ebaolulisest. Sinuni jõudev informatsioon osutub sulle pikemas perspektiivis kasulikuks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suhteprobleemid võivad ärritada. Mingi küllaltki tühine seik tekitab ehk tõsist armukadedust. Hoidu kallimaga tüli norimast, ela oma emotsioonid muud moodi välja.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled kriitiline, märkad vigu nii teiste kui ka iseenda tegevuses. Püüa mitte liiga karm ja negatiivne olla, kritiseerimise asemel proovi asja parandada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõjud tugeva ja samas usaldusväärsena, kaaslased peavad sinust lugu. Oskad oma arvamusi ja ideid mõjuvalt esitada, oskad teisi oma soovide kohaselt tegutsema panna.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Töisel liinil tasub aktiivselt tegutseda. Alusta alles pika aja pärast tulu tooma hakkava projekti käimalükkamist. See töö võib sulle tulevikus kopsakat kasu tuua.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal on sul rohkelt jõudu ning töötahet. Uusi ideid ja ootamatuid seiklusi pakub reisimine. Suhete arendamisel tuleks ühendada mineviku kogemus tulevikunägemusega. Kui oled toimivas suhtes, saad lähedust veelgi süvendada. Uus suhe võib tekkida inimesega, keda tunned juba ammusest ajast.