Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
11. juuni 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 12. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Armusuhted on tähtsad. Paraku ei lähe kõik aga sinu tahtmist mööda. Ole kannatlik - pealetükkivusega ei saavuta sa midagi, kasu pole ka liigsetest emotsioonidest.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Teadvustad endale selgelt oma eesmärke, mõistad, kuidas nende poole liikumist kiirendada. Saad aru, millised on su nõrgad küljed. Anna endast parim.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Soov oma tahtmist läbi suruda on sulle ülioluline. Oled valmis ägedaks võitluseks tugevate konkurentidega. Leia võimalus sisepinge ohutuks väljaelamiseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle meeldivad ilusad asjad. Naudid poodides käimist ja tunned isu üht-teist osta. Asjad, mida ihaled, on tõenäoliselt küllaltki kallid. Hoidu emotsioonide ajel raha tuulde loopimast.

Lõvi
23. juuli – 22. august

On oht ülemustega või kolleegiga tülli pöörata – sulle näib, et sind ei kohelda õiglaselt, kui seda aga valjul häälel välja ütled, tõmbub vastaspool kaitsepositsioonile.

Neitsi
23. august – 22. september

Suurem osa energiast kulub töötamisele. Nõu ja abi saamisel saad loota vastassoost kolleegidele, mis kutsub ehk kelleski esile kadedust ja õelutsemist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Olukord on võimalusterohke, samas aga ettearvamatu. Õnn võib sulle naeratada, võid saada kasu tõotavaid pakkumisi, ent oht kaotuse osaliseks saada on samuti õhus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tiheneb läbikäimine sugulastega, küllap tuleb naabritegagi tegemist teha, mingite ühiste huvide nimel pingutada. Igapäevaste toimingutega tegeledes kohtad põnevaid isikuid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suudad uut infot lennult haarata, selle abil oma probleeme uue nurga alt näha. Hea aeg uute teadmiste kogumiseks, praegu õpitu jääb pikaks ajaks hästi meelde.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled optimistlikult meelestatud ja suudad maailma avara pilguga vaadata, mõista erinevaid aspekte. Tasub teha pikaajalisi plaane ning võtta vastu otsuseid olulistes küsimustes.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Töises elus toimub muudatusi. Kasuta neid targalt ära, sest olukord on sinu jaoks soodne, pakkudes võimalust oma tööelu huvitavamaks muuta ning sissetulekut suurendada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Armusuhted arenevad lausa iseenesest. Neptuuni ja Marsi trigoon teeb sind tundlikuks ja mõistvaks, tõmbad ligi vastassoolisi, kes on sinuga vaimselt samal tasandil.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval aastaringil on sul rohkesti energiat ning tegutsemisjulgust. Oled iseenda peremees ja saad tegeleda asjadega, mis sulle rõõmu pakuvad. Kui äri on ühtaegu hobi, tegeled sellega pühendunult ning asjad edenevad tõhusalt ja kasumlikult. On väga hea aeg vastassoole mulje avaldamiseks ja suhete algatamiseks.