Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
10. juuni 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 11. juuni (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Energiatase on kõrge, tegutsed rõõmuga, olles samas tahtejõuline ja järjekindel. Tasub taas käsile võtta kunagi liiva jooksnud projektid ja need edukalt lõpule viia.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Nii mõnigi plaan võib plaaniks jäädagi. Tunned end väsinuna, tujud vahelduvad kiiresti. Ka need kohustused, mis väga rasked polegi, näivad ikka koormavad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hommikupoole pole mõtet loota asjade kiiret arengut. Pigem võtab kõik planeeritust rohkem aega. Edu saavutamiseks pead väga-väga järjekindel olema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul tuleb suhelda erinevate inimestega, selge see, et sa pole kaugeltki kõigiga ühel lainel. Võta rahulikult, mõtle enne, kui midagi räägid. Iga inimeseni jõudmiseks on erinev tee.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võimalik on käima lükata pikaajaline projekt, mis toob stabiilset majanduslikku kasu. Et see õnnestuks, pead mõndagi muutma ja millestki ka loobuma.

Neitsi
23. august – 22. september

Raha- ja äriasjade ajamine pole lihtne. On oht, et koostööpartneritega tekib lahkhelisid, eriti keerukas võib olukord olla juhul, kui ajad äri koos hea sõbraga.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Aktiivse töötamise tõttu võivad kodused suhted unarusse jääda, mis lahkhelisid tekitab. Võimalik on ka vastupidine - pühendud perele, mistõttu on puudujääke töös.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Isiklikes suhetes võid olla kahtlustav. Kui sind on kunagi petetud, siis võib tõusta esile ammustest läbielamistest tingitud hirm. Praegusel hetkel see lihtsalt segab sind.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pingeid võib tekkida sõprussuhetes. Sinu nõudmised teistele on väga kõrged või siis ootavad nemad sinult enamat kui see, milleks oled suuteline.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Raskusi võib tekkida lastega suhtlemisel. Pole lihtne leida õiget viisi nendega lävimiseks, kipud olema kas jäigalt range või liiga leebe. Ole järjekindel, reeglid peavad olema paigas.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Töö ja rahaasjad edenevad suurepäraselt tänu oskusele inimeste emotsioone tajuda ning nende eesmärke mõista. Tead, kuidas neile läheneda. Eriti hästi sujub loominguline töö.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Raske on käskudele-keeldudele alluda, tahad tegutseda oma tahtmist mööda. Oled pigem lõbutsemise kui töö lainel, naudid hobidega tegelemist ja toredate inimeste seltskonda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algav aasta toob ilmselt muudatusi töös ja karjääris. Sul ei pruugi olla võimalust kõiges kaasa rääkida. Keskendu asjadele, mis sõltuvad sinust, vajadusel hinda ümber oma tegevus. On ohtralt võimalusi oma majandusliku olukorra parandamiseks, neist tuleb julgelt kinni haarata. Sihile viib julgus, aga ka distsipliin.