Jennifer AnistonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
7. juuni 2019, 12:57

Jennifer Aniston meenutab kohutavat lennureisi: ma kartsin, et suren ära (3)

Jennifer Aniston paljastas, et elas selle aasta algul üle lennureisi, mis oli nii hull, et naine kartis, et sureb ära. Tol hetkel ei teadnud ta, kellele saata sõnum oma viimaste sõnadega, vahendab Mirror. 

Aniston lendas sõpradega Los Angelesist Mehhikosse, kui lennuk raskustesse sattus. Hollywoodi superstaar rääkis, et kõik inimesed tema ümber võtsid välja telefonid ja hakkasid oma lähedastele sõnumeid saatma, kartes hullemat. Anistonil aga polnud aimugi, kellele sellises olukorras sõnumineerida. 

Samal hetkel saatis talle sõnumi teletähest sõbranna Ellen DeGeneres, kes kuulis, et lennuk on raskustes ja uuris, kas Anistoniga on kõik korras. "Keegi ütles, et Jenniferi lennuk peab tegema hädamaandumise ja ma saatsin sulle kohe sõnumi," ütles Ellen. 

"Me lendasime, oli väga suur turbulents, mis kestus umbes poolteist tundi," rääkis Jennifer, kes lendamist kardab. Lennukimeeskond andis reisijatele teada, mis olukord on ja kõik hakkasid oma lähedastele sõnumeid saatma. "Ma mõtlesin, et kellele ma sõnumi saadan. Ja siis olid sina esimene inimene, kes uuris, kas mul on kõik korras. Siis ma mõtlesin, et mul on tõesti keegi, kes mind armastab! Sa olid väga mures," rääkis Jennifer. 

Lennukil purunes rehv ja nii tuli Californiasse tagasi pöörduda, kuid enne seda pidi lennuk 6 tundi tiirutama, et kütust põletada.