Tanel PadarFoto: Robin Roots
Inimesed
7. juuni 2019, 12:32

KLÕPS | Beebiks valmis! Tanel Padar lõpetas perekooli (4)

Muusik Tanel Padar, kes õige pea isaks saamas, jagas sotsiaalmeedias jälgijatega vahvat pilti, millega annab teada, et lõpetas edukalt perekooli.

“Kolm tulevast papsi ja bändimeest Perekooli lõpetamisel,” kirjutab ta pildi juurde, kus poseerib oma bändimeeste, kittaristide Kristjan Kaasiku ja Siim Usinaga, kes temaga koos edukalt kooli lõpetasid. 

Foto: Instagram: tanelpadar

Padari ja tema kihlatu Lauren Villmani perre peaks sündima esimene laps juba lähinädalatel. "Seitsmestele uudistele" antud intervjuus rääkis Padar, kuidas beebi sünniks valmistumine temas helgeid tundeid tekitab. "Nii, nagu käivad ettevalmistused kodus ja oma teadmiste osas, siis sama sagedaselt käivad ka liblikad külas, kui sa mõtled või vaatad või arutad pruudiga asju."

Paari perre on oodata pisikest poissi. Tanel Padar tunnistas mai alguses saates Hommik Anuga", et saab oma esimese lapse 38aastaselt, sest varem polnud lihtsalt õige aeg: "Ma usun, et lapsed ikkagi tulevad oma vanemate juurde siis, kui on õige aeg, kui neid on oodatud ja tahetud."

 
 
 
View this post on Instagram

🥰

A post shared by TANEL PADAR (@tanelpadar) on