Cooper ja Shayk Oscarite jagamisel 24. veebruaril 2019.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. juuni 2019, 09:49

KUS SUITSU, SEAL TULD: Bradley Cooper läkski naisest lahku (9)

Bradley Cooper, kelle kuumad suhted Lady Gagaga olid kevade hakul Hollywoodi kõmuteema nr 1, läks lahku oma kauasest elukaaslasest, vene supermodellist Irina Shaykist.

Ajakirja People insaideri andmeil on Cooper (44) ja Shayk (33) otsustanud oma kooselule lõpu teha ning arutavad parasjagu, kuidas kaheaastase tütre Lea De Seine'i hooldusõigust jagada. Ekskallimate pressiesindajad ei vastanud People'i kommentaaripalvele.

Armusuhe sai alguse 2015. aasta kevadel, kuid Bradley ja Irina on eelistanud oma kooselus privaatsust hoida. Shayk rääkis tänavu veebruaris Briti naisteajakirjale Glamour, et paljud tema sõbrad jagavad oma eraelusündmusi sotsiaalmeedias, kuid tema soovib perekondlikke rõõme endale hoida. "Kuna töö nõuab minult avaliku suhtlust, otsustasin, et mu eraelu on vaikne."

Cooper lõi mullu laineid oma esimese täispika režissööritööga "Täht on sündinud", kus ta mängis põhjakäinud tippmuusikut, kes aitab areenile tõusta noorel andekal lauljannal (Lady Gaga). Veebruaris Oscarite galal esitasid Bradley ja Gaga oma dueti niivõrd hingestatult ja intiimselt, et levisid kuuldused võtteplatsil alguse saanud armuloost à la Brad Pitt ja Angelina Jolie. Kumbki aga põrmustas kõlakad kategooriliselt.

Daily Maili teatel käib Twitteris juba agar ennustamine, et õige pea ilmuvad Cooper ja Gaga paarina seltskonda. On ju lauljanna pärast lahkuminekut talendiagent Christian Carinost samuti vaba hing. Fännide ootused on kõrgel: loodetakse juba sedagi, et Gaga saab Bradleylt lapse.