Inimesed

Ka Madonna süüdistab Harvey Weinsteini ahistamises (9)

LISA KOMMENTAAR

viisipidamatule7. juuni 2019, 18:36
Madonts õppigu laulma, nüüd on see selgemast selgem. Eurovisiooni apsaks pani asjale täpi, kuigi kordussaates oli see ära korrigeeritud.
Voivoi7. juuni 2019, 12:39
Kindlasti olen näinud mõnda tema filmi, nüüd tunnen ennast ahistatuna. Tegelt poh. peasi, et pappi tuleb.
Matriarhaadist7. juuni 2019, 12:09
Seksuaalselt flirtiv? Aga seksuaalne külgetõmme on ju inimestele looduse poolt sisse programmeeritud. Ning flirt on üks tähelepanu püüdmise ning lähenemise katseid. Kas see tuleb nüüd siis ära keelata ja karistatavaks kuulutada? Ahistamine on aga juba midagi muud. See on juba selline lähenemine, kus mängu tulevad juba ka survestamine või vägivald. Seega juba allutamiskatse. Milline peaks olema matriarhaadi-tulevikuühiskond? Et mehed seisavad vaguralt norguspäi ning ootavad kannatlikult, kuni mõni kihus naine nad lõpuks ise välja valib? Ja ära tõmbab, ise voodisse viib?
Võimalikud Motiivid?7. juuni 2019, 11:58
Et sell lubas kellelegi juba lausa 44 miljonit? Tähendab, et vanamehel on seda nodi siis ikka jalaga segada! Loogiline! Seega tuleb ise kah oma osa krabada, enne kui veel mõned ette jõuavad ning vanamehe paljaks teevad. Kes ees see mees! Aga et nüüd Madonnagi? Mina ikka kujutlesin, et ta on ise pururikas naine. Aga mõningate staaride pillavat eluviisi arvestades võib ta oma miljonitest ka juba ammugi ilma olla. Aga vanadus läheneb, 60-nd juba turjal. Ning seega on viimane aeg juba oma vanauspäevade materiaalsele kindlustamisele mõtlema hakata.
Toomas Greenfeldt7. juuni 2019, 11:50
Madonna esivanemad viisid indiaanlasi teise ilma. Miks Madonna ei pea oma esivanemate tegude eest vastutust kandma?
väga vale käitumismall7. juuni 2019, 11:50
Kui maksad ühele mingid kopsakad kahjutasud, et asi kaelast ära ja ise lõpuks rahu saada. Kuid eks kerge raha on teistelegi ahvatluseks ja varsti on uued R#kullid jaol, et kah oma osa saada. Eeskuju nakatab ning innustab!
Huvitav, huvitav!7. juuni 2019, 11:45
Ja mida ta 28 aastat tegi, et senini politseisse avaldust kirjutada või kohtusse kaevata ei osanud? Ta polnud ju mingi laps, vaid täiskasvanud nain, 1991.a. oli ta vist juba 32 või 33 aastane! Ausalt, milliseid objektiivseeid tõendeid 30 aastat hiljem veel leida võib? Vahest ehk vaid mõne sõbranna kinnitused ja suusõnalised ütlused (kellele on saagist, s.o. loodetud kahjutasudest tubli protsent lubatud)
onkel7. juuni 2019, 11:28
Oot, oot. Madonna süüdistab enese ahistamises? Kui osagi sellest Madonna tõsieluloost vändatud filmis tõde oli, siis peaks see daam ise meeste ahistamise ja ärakasutamise eest vastutama ja mitte vähe.
Mati7. juuni 2019, 10:24
Kas ta oli poolteist aastat koomas või?