MadonnaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
7. juuni 2019, 09:13

Ka Madonna süüdistab Harvey Weinsteini ahistamises (9)

Filmimogul Harvey Weinstein ei pääse kuidagi ahistamissüüdistustest. Nüüd avaldab ka Madonna, et Weinstein on temaga ebasobivalt käitunud, vahendab BBC. 

Madonna ütles The New York Timesile, et Weinstein ületas piire aastal 1991, kui nad töötasid koos naise dokumentaalfilmi "Truth or Dare" juures. Weinstein on aga need süüdistused ümber lükanud, öeldes, et Madonna mõistis nende suhet valesti. 

Lauljatari sõnul oli Weinstein uskumatult seksuaalselt flirtiv. "Ta oli sel ajal abielus ja mina ei olnud kohe kindlasti huvitatud," sõnab Madonna. "Ma teadsin, et ta tegi filmitööstuses paljude teiste naistega samamoodi. Meil oli suhtumine, et Harvey saab seda teha, kuna tal on palju võimu ja tema filmid on väga edukad ja kõik tahavad temaga töötada, seega tuleb asjaga lihtsalt leppida."

Weinstein lükkas vastuses BBC-le süüdistuse ümber. "Igaüks, kes teda tol ajal tundis, hindab seda, et ta teab, kuidas end väljendada, ta oli lõbus ja flirtiv, kuid selle rongiga kaasa minemine aitab tal plaate müüa," ütles Weinstein. 

Eelmisel kuul sõlmis Weinstein end seksuaalses ahistamises süüdistavate naistega lepingu, mis ulatub 44 miljoni dollarini. Siiski on tal veel kaelas kriminaalsüüdistusi.