Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Inimesed
7. juuni 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 10.–16. JUUNI | Sõnnid on väsinud armumängudest, Vähk peab tervist hoidma (4)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

JÄÄR mõtleb praegu armastusest, see on kõige olulisem teema tema elus. Ta analüüsib ja tunnustab end, võitleb vaheldumisi enesehinnangu tõusu ja langusega. Nädala keskel tabab Jäära jälle haletsushoog ja just siis saan ma kõige rohkem kirju Jääradelt: tahaks kaarte lugema tulla! Jäärad vajavad praegu müstikat ja maagiat, sest see aitab neil endasse uskuda ja edasi rühkida.

SÕNN upub töösse. Kõik rebivad ja krabavad teda enda poole, sest Sõnnil on hea hoog sees. Sõnn ise aga mõtleb suhetest, tahaks mingit head nippi kuidas armastust elusana hoida. Vallalised Sõnnid oleksid praegu valmis enda väljavalitu lihtsalt kinni püüdma ja puuri panema, saaks lihtsalt kätte ja hoiaks kinni. Sõnnid on väsinud nendest armumängudest, tahaks rahulikult õnne nautida. Armastus võib teid sel nädalal tabada küll ja tunnustust saate ka.

KAKSIKUD kehtestavad end. Nii tööl kui eraelus. Murravad piire ja piike. Tööl tunnete, et on mingi probleem millega te ei saa hakkama, ükskõik kui palju ei pinguta. Visake see teema lihtsalt kõrvale, pole veel õige aeg. Kaksikud peavad end hoidma, oht on saada vigastusi. Nädala lõpus tabab teid kirg kuhugi sõita ja endale midagi tõestada, ärge siis väga ekstreemseid alasid valige!

VÄHK peab hoidma oma tervist! Nii mõnigi Vähk tühistab enda reisi just terviseprobleemide pärast. Teie peate küll tegema puugisüste ja magama vähemalt 8 tundi ööpäevas, te olete praegu väga vastuvõtlik kõikidele haigustele ja jamadele. Suhete osas tunnete teatavat tüdimust, aga kohusetunne sunnib ikka head nägu tegema.

LÕVI võib sel nädalal saada kaks uudist - hea ja halva. Midagi saab otsa ja samas ootavad uued algused. Lõvil on nüüd hea aeg mõelda enda peas läbi kõik mida enda ellu soovib, nendel soovidel on võimalus täide minna. Üldiselt on Lõvi praegu mõnusalt enesekindel ja hoiab oma eluohje enda käes. Tema sihid on seatud ja ta on mõnus vestluskaaslane. Eriti nädala lõpus.

NEITSI peab praegu nii mõnestki asjast loobuma, lihtsalt ise tunneb nii. Neitsi otsib hingerahu ja ei märka, et on selle rahutuse endale ise põhjustanud, see hingerahu on teie sees olemas, ärge rapsige lihtsalt. Neitsi on armunud, ta tunneb, et see armastus valitseb tema üle, mitte tema ei kontrolli seda armastust ja Neitsile omaselt... hakkab ta selle tunde vastu võitlema. No eks proovige!

KAALUD on väsinud ja võtavad mõnusalt aja maha. Nad teavad, et on endale ise ületöötamisega liiga teinud ja otsustavad end nüüd poputada. Spaad ja massaažitoad täituvad sel nädalal Kaaludega ja pidudel skoorivad ka just vallalised Kaalud. Kui aga nendele ise praegu lähenemiskatseid teha, siis tõmbavad nad kilbi välja ja asuvad kaitsepositsioonile. Sel nädalal on Kaalud valijad!

SKORPION on tüdinenud hirmust eksida. Ta võib nädala algul oma maailma ja ka mõned põhimõtted pahupidi pöörata. Tema põhimõte on lihtne – tal on alati õigus, vahet pole mida ta teeb. Nädala keskel on Skorpion nii sarkastiline ja mürgine, kohe tahab kõigile halvasti öelda. Kõik ärritab. Nädala lõpus muutub aga maailm jälle helgeks, siis võiks solvatutega vaherahu sõlmida. Väga keeruline nädal, hoidke parem omaette.

AMBUR on praegu hingeline. Ta on hetkel saatuse lemmiklaps, kõik sujub. Nädala algul teeb Ambur kõvasti tööd ja nädala lõpus puhkab. Amburil on praegu nii palju kirge, saladusi ja mitu rauda tules. Amburile omaselt ei oska ta aga valida ega ”ei” öelda, tema valib välimuse järgi ja otsustab selle kasuks kes on  parem “jutupaunik”. Ambur vajab romantikat ja seda ta endale nädala lõpus ka lubab.

KALJUKITSE nädal sõltub sellest kas ta on suhtes või vallaline. Vallalised Kaljukitsed on valikute ees, neil on mitu kaaslast ja raske valida. Ehk siis, te meeldite oma partneritele. Ärge valigegi, see valik tuleb kuidagi iseenesest. Suhtes Kaljukitsed vaevlevad oma suhteprobleemide käes, teile tundub, et see asi on tegelikult ju läbi. Üks mis kindel – see nädal ei soosi Kaljukitse, liiga palju enesehaletsust, te ei tee õigeid otsuseid, jätke need edaspidiseks. Nädala lõpp toob aga paremaid tuuli ja siis tundub, et elu ei olegi nii hirmus, alustate millegi uuega, seda ettevõtmist saadab edu.

VEEVALAJA on kirglik, ta lausa põleb, aga minevik kisub tuju alla. Veevalajal on nii palju kohustusi, neid tassib ta kaasas nagu seljakotti, üritades jätta teistele mulje, et see on nii meeldivalt kerge seljakott. Samas tahaks ta oma elus hoopis uue lehekülje keerata ja selle seljakoti minema visata. Veevalaja silmad lähevad sel nädalal põlema sõna “raha” peale, ta tahab olla parim, ta tahab tähelepanu ja hoolitsust. Ja vabadust.

KALAD on segaduses. Nende soovid ja tujud on praegu muutumises, Nad asuvad oma soove täitma, aga järgmisel hetkel soovivad nad hoopis midagi muud. Vahet pole, siis asuvad uut soovi täitma ja seda ikka nendele omase perfektsusega. Kalade jaoks on praegu hästi tähtsal kohal perekond, see kuulumise tunne. Nad võivad korraldada perekondlikke üritusi või teha lähedastele kingitusi. Nädala lõpus võtavad nad aja maha ja võivad ka telefoni välja lülitada, no nii on lihtsalt salapärasem puhata, aga seda vaid tunniks... siis hakkab neil igav ja nad vajavad jälle inimesi enda ümber.