Maie ja Valdur ehk Henrik Normann ja Madis MillingFoto: ARNO SAAR
Inimesed
6. juuni 2019, 14:34

MAIE JA VALDUR ON TAGASI! Normann ja Milling: erinevalt poliitikast ei minda lavale, kui midagi öelda pole (11)

"Mingit kostüümidraamat ei ole oodata. Elustame uue loo," sõnab raadio Sky Plus hommikuprogrammis külas käinud Henrik Normann. Juba homme algab suur huumorifestival Luige Nokk, kus astuvad üle pikkade aastate taas koos lavale ka Madis Milling ja Henrik Normann ehk humoristide duo Maie ja Valdur. 

Viimati nägi suurem avalikkus armastatud Maiet ja Valdurit 2003. aastal laineid löönud filmis "Vanad ja kobedad saavad jalad alla". Kuigi tegelaste menu oli tohutu, otsustasid tegijad loo siiski pooleli jätta.

"Meil tekkisid loomingulised erimeelsused. Aga küsimus oli selles, et meil endal hakkas Maie ja Valduri asi ammenduma," tunnistas Milling. "Lõpetama peab siis, kui publik veel tahab sind näha."

Mehed astuvad huumorifestivalil üles projektipõhiselt. "Järjepidevalt me koos asja ei aja," sõnab Milling ning meenutab aega, kui astus riigikogu liikmeks. "Kui neli aastat tagasi olin riigikogusse pääsenud ja minult küsiti, mis on teatri ja poliitika erinevus, siis ütlesin, et erinevalt poliitikast ei minda teatris lavale kunagi, kui midagi öelda ei ole."

Täispikka intervjuud kuula Sky Plusi hommikuprogrammist.