Men in Black peoõhtu tõi Deja Vu lavale Marko Kaare ja Siim Koppeli Foto: Rauno Liivand
Inimesed
4. juuni 2019, 21:44

PEOGALERII | Turist või kohalik - kumb möllab Tallinna öös rohkem?

Suvi on täies hiilguses kohal ja nii võib Tallinnas silmata taas tavapärasest rohkem turiste. Kindlalt võib öelda, et paljud turistid naudivad hoogsalt ka pealinna õhtuseid üritusi, põhjust selleks ju jagub.

Men in Black peoõhtu tõi Deja Vu lavale Marko Kaare ja Siim Koppeli ja täitis saali hea muusika austatega nii Eestist, kui välismaalt. Õhtusse lisasid maitset mõnusad joogid, mis kütsid külaliste kehad kuumaks, et juunikuule lõbusalt vastu astuda.

Men in Black peoõhtu tõi Deja Vu lavale Marko Kaare ja Siim Koppeli Foto: Rauno Liivand

Sel aastal Eesti Laulu finaalis paljude eestlaste südamesse pugenud Marko Kaar astus lounge`i lavale koos tõeliselt andeka trummari Siim Koppeliga, tuues Deja Vu külastajateni parimad lood maailmamuusikast. Ed Sheeran, Anne-Marie, Taukar ja Timberlake - meeste ampluaa on tõeliselt lai ja nii elas ja laulis neile kaasa kogu peoseltskond.

Vaata pilte!

Juba sel neljapäeval, 6. juunil, kui Tallinnas lõõmab päike ja temperatuurid lähenevad 30 kraadile, astub Deja Vu's üles lõunamaine Made in Brazil, seega kõik, kel neljapäeval tantsutuju sees on lokaali palavalt oodatud!