hana ja BrooklynFoto: AP/Scanpix
Inimesed
4. juuni 2019, 11:56

David Beckham soovitas poeg Brooklynil pruudist lahku minna (4)

David Beckham soovitas väidetavalt oma pojal Brooklynil kallimast Hana Crossist lahku minna, vahendab Daily Mail. Murelik isa andis sellise soovituse pärast seda, kui paarike avalikult kraakles. 

20aastane Brooklyn ja 22aastane Hana sõimlesid avalikult viimati kaks nädalat tagasi Cannes'i filmifestivalil. Allika sõnul soovib David, et poeg mõtleks väga sügavalt, kas tal on pruudiga tulevikku. Samuti palus David, et Brooklyn ei võtaks pruuti enam pereüritustele kaasa. 

"David teab, et noor armastus võib olla raske, kuid ta ei soovi, et sellised avalikud sõnasõjad regulaarseks saaksid," ütles allikas. 

Brooklyn ja Hana hakkasid käima detsembris, kuid on selle aja jooksul mitu korda lahku läinud. Cannes'is nautis paarike hotellis šampanjat ja lõunat, kui nad ühel hetkel vaidlema hakkasid. Asi lõppes sellega, et mõlemad nutsid ja karjusid, ning väidetavalt pidi turvamees neid lahutama. 

"Nad olid joonud paar jooki ja hakkasid teineteist solvama," ütles Hanale lähedane allikas. "Hana hakkas Brooklynile vastu ja turvamees tuli kohale. Intsidendist anti teada ka Brooklyni vanematele. Nad on paari mürgise suhte pärast väga mures ning on vihased, et selline alandav vahejuhtum aset leidis." Väidetavalt on tülide põhjuseks Brooklyni armukadedus.