Märt Avandi uut näosaadet ei juhi Foto: Martin Ahven
Tele
4. juuni 2019, 10:45

Märt Avandi uut näosaadet ei juhi: iga asi saab kord otsa! (15)

Neli hooaega näosaadet juhtinud Märt Avandi sügisel saadet enam ei juhi. „Ei tee. Mina olen loobunud sellest seekord,” sõnas näitleja ja saatejuht Retro FMi eetris.

Mart Sanderi välja vahetanud Avandi tunnistas raadioeetris Rauno Märksile, et iga asi saab kord otsa ja ta tunneb, et hakkab ennast selles rollis ammendama. „See oli tore retk koos Ruudu, Kaupo Karelsoni, Triin Luhatsi ja teistega, aga lõpetada tuleb siis, kui sul natukenegi on juba maik suus, et hakkad ennast kordama või väsimuse märke ilmutama,” selgitas Avandi oma otsust.

„See tunne või taju ei ole mind varem petnud. Siis on aeg lõpetada või vähemalt paus teha,” sõnas mees.

Uusi teletööpakkumisi talle tulnud pole. „Ei ole kuulda olnud, et keegi sooviks mind näha!” naljatleb ta, lisades, et tuleb televaba sügis. Raadiohääle küsimusele, kas ehk on siis „Tujurikkujat” taas oodata, vastab Avandi, et ei tea sedagi. „Mulle tundub üle pikkade aastate, et täitsa televaba sügis tuleb,” kordab ta veel.

Kui „Su nägu kõlab tuttavalt” lõppes detsembris seitsmenda ehk kuldse hooajaga, oli ringlemas erinevaid jutte selle kohta, kas saade veel jätkub. Tookord kinnitas peaprodutsent Kaupo Karelson, et sellisel kujul enam saadet ei tehta. „Eks mõtleb midagi välja, rohkem ma ei ütle midagi,” muigas Karelson.

Mai keskel sai selgeks, et armastatud näosaade tuleb taas. Sedapuhku uues kuues: kannab nime „Su nägu kõlab varsti tuttavalt” ning seal saavad osaleda kõik andekad Eesti inimesed. „Sellist versiooni näosaatest on Hispaanias tehtud originaalformaadi loojate poolt. Sealt tuligi idee,” sõnas Karelson mais.

Saate tegevprodutsendi Triin Luhatsi sõnul avalikustab uue saatejuhi TV3 sügishooaja lähenedes.