Ema ja tütar 2012. aastal. Foto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix
Inimesed
3. juuni 2019, 15:30

Honey Boo Boo üritas narkomaanist emale mõistust pähe panna

Skandaalne Ameerika reality-täht, lapsmiss Honey Boo Boo emana tuntud June Shannon ehk Mama June jäi tänavu vahele kräkk-kokaiiniga ning ootab kohtuotsust. Mama June'i telesarja värskes osas näidatakse, kuidas ahastuses Honey Boo Boo ja tema õde olid üritanud ema mõistusele tuua.

Tõsielusari "From Not to Hot" on seni keskendunud peamiselt Mama June'i uhkele transformatsioonile: maovähenduslõikuse abil sai matsakast mammast 140 kilo kergem seksikas kaunitar. Kuid särav edulugu varises põrmuks, kui June ja tema järjekordne elukaaslane Eugene märtsis uimastite omamise eest vahi alla võeti.

Hiljuti näidati telesarjas, kuidas kaks päeva varem oli pere korraldanud June'ile nn intervention'i – uimastitest või alkoholist pimestatud lähedast püütakse mõistusele tuua ja ravile toimetada. Ahastuses Honey Boo Boo tunnistas nutma puhkedes, et ei julge emaga enam ühe katuse all elada. Tüdruk elab vanema õe Joanne'i ehk Doe Doe juures. Kuid etteheited üksnes vihastasid June'i. Sõsarad süüdistasid kõigis hädades Mama June'i kavaleri Eugene Doaki. Ema aga keeldus tütarde juttu kuulda võtmast ja tormas majast välja.

Produtsendid said Mama June'i siiski niikaugele, et ta naasis majja. Pere suutis veenda June'i ravile minema. Kuid juba 12 tundi pärast võõrutuskliinikusse minekut tegi June sealt minekut. Kaks päeva hiljem tabati ta crack'iga. Nüüd ootab ta Alabama osariigis kohtuprotsessi algamist. 

"Loodetavasti on ema nüüd omadega põhjas, sest siis ei saa ta enam madalamale vajuda. Ta saab vaid tõusta," ütles Honey Boo Boo kõnealuse episoodi lõpus.