The Wanted (Max George on vasakul) oli omal ajal Suurbritannia popimaid poistebände. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
3. juuni 2019, 14:59

Enne Harryt üritas Meghan oma võrku püüda poistebändi staari? (1)

Meghan Markle'il paistis olevat raudkindel soov endale Ühendkuningriigist mees leida. Enne prints Harryt suhtles ta mitme poptähega.

Hiljuti rääkis Sussexi hertsoginna sõbratar, briti teletäht Lizzie Cundy, et Meghan palunud tal end kokku viia mõne kuulsa briti mehega. See juhtunud 2013. aastal - kolm aastat enne seda, kui USA näitlejanna tutvus prints Harryga. Selleks ajaks oli karile jooksnud Meghani esimene abielu produtsent Trevor Engelsoniga ning näitlejanna veetis pikemalt aega Suurbritannias. 

Ka Briti superstaarisaate "X Factor" omaaegne võitja Matt Cardle paljastas hiljuti, et Meghan oli enne Harryga tutvumist hoopis temaga sotsiaalmeedias ühendust võtnud, suhelnud ning kohtuda soovinud. Kuid selleks ajaks oli Matt tutvunud juba oma praeguse kallimaga. 

Nüüd aga kirjutab Daily Mirror, et Meghan suhtles samal ajal sotsiaalmeedias agaralt ka poistebändi The Wanted laulja Max George'iga. "Max oli sel ajal üks suuremaid poptähti ning nad tutvusid Meghaniga Twitteris," räägib keegi insaider. Vestlused olnud lõbusad, kuid tõsisemat suhet neist ei võrsunud. "Õige pea tutvuski Meghan juba oma tulevase abikaasaga."