Charlotte ja Dimitri mullu märtsis.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
3. juuni 2019, 10:32

Grace Kelly tütretütar abiellus Bondi-tüdruku pojaga (1)

Hollywoodi legendi Grace Kelly tütretütar Charlotte Casiraghi pidas nädalavahetusel pulmi kunagise Bondi-tüdruku Carole Bouquet' ("007: Eriti salajane", 1981) poja Dimitri Rassamiga. 

Monaco valitseja Albert II õetütar Charlotte (32) ja tema režissöörist kallim (37) pandi laupäeval paari Monaco vürstipalees. Iltalehti teatel oli tegu ilmaliku registreerimisega, millele järgnes lõunasöök. Suuremad pidustused alles tulevat, kuid nüüdki võttis pulm õhtusel aiapeol tuurid üles: õnnelik peig visati, ülikond seljas, basseini. Monaco õukonna avaldatud fotol on Dimitri rõivas veel siiski kuiv. 

Nüüdseks on õukond avaldanud teisegi foto, kus stiilse rõivastuse poolest tuntud Charlotte'il on üll šikk pruutkleit. Pole kahtlust: kaunitar sarnaneb oma ema, Monaco Caroline'iga nagu kaks tilka vett. 

Oktoobris tõi Charlotte ilmale poeg Balthazari, kes on tema ja Dimitri esimene ühine laps. Armusuhtest prantsuse koomiku Gad Elmaleh'ga on Monaco kaunitaril viieaastane poeg Raphaël. Dimitril omakorda on abielust vene tippmodelli Maša Novosjolovoga pisitütar Darya.

Iltalehti märgib, et nii Charlotte kui ka Dimitri olid nelja-aastased, kui nad jäid isata. Printsessi isa Stefano Casiraghi hukkus paadiõnnetuses, Dimitri isa, produtsent Jean-Pierre Rassam sai üledoosi.