Foto: JYRI KARTUL
Inimesed
2. juuni 2019, 13:30

HÕISSA, ARMASTUS! Noorpaar kihlus Bon Jovi kontserdi eel lauluväljakul (43)

Pühapäeval lauluväljakul toimuva Bon Jovi kontserdi teeb veelgi erilisemaks see, et laupäeval, kui lavale veel viimast lihvi anti, pöördus kontserdikorraldajate poole murelik noormees, kes ütles, et tahab poole tunni pärast üleval mäe peal oma kallima kätt paluda.

Jaakob Vardja rääkis Õhtulehele, et idee lauluväljakul oma kallima Leen Lindami kätt paluda tekkis sellest, et nad kohtusid esimest korda justnimelt lauluväljakul. 

“Kõndisime rahvamassi sees olles üksteisest mööda, ma mäletan kuidas ma ühele imeilusale tüdrukule naeratasin. Naeratus sai ka vastuse, kuid tuhisesime teineteisest mööda ja rohkem tollest ilusast võõrast tüdrukust peale mälestuse ei jäänudki,” meenutab ta. “Kuni kohtusime juhuslikult ülikoolis üht vabaainet võttes sügisel taas…”

Jaakobi sõnul ei olnud tal eesmärk just 1. juunil ja päev enne Bon Jovi kontserti kätt paluda, kuid ta soovis Leenule üllatuse korraldada. “Tahtsin, et kogu kihlus tuleks Leenule suure üllatusena ning et ta ei oskaks midagi oodata. Olin välisreisil Iirimaal ning Leen teadis, et peaksin saabuma alles hilisõhtul, tegelikult aga olin saabunud viimaseid korraldusi tegemas juba hommikul,” räägib ta. 

“Kuna meile meeldivad seiklused, siis kirjutasin Leenule igaks päevaks, mil ära olin, kirja, kuhu kirjutasin miks tema üle oma elus tänulik olen. Ta ei osanud suurt midagi ka sellest aimata, kuna meie elutempod on mõlemal kiired ning oleme veetnud erinevate kohustuste tõttu palju aega eraldi ja püüame selliste väikeste asjadega ikka suhtes lähedust hoida,” selgitab ta.

“Viimasel päeval saatsin ta aga “aardejahile”, kus olin erinevatesse tähenduslikesse kohtadesse peitnud uued kirjad uue vihjega, kuni siis viimaseni, mis oligi lauluväljak,” räägib Jaakob põnevast kihlumismängust.

Jaakobi sõnul planeeris ta kihlumist kuu aega ning ostis selle aja jooksul ära ka sõrmuse. Koos on paar olnud pea viis aastat.

Õnnesündmuse puhul kinkisid kontserdikorraldajad värskelt kihlunutele ka Bon Jovi kontserdipiletid. “Oleme tänulikud ja rõõmsad, et meile ka kontserdipiletid kingiti ning kindlasti kavatseme minna ja juba kihlapaarina “Livin’ On a Prayeri” saatel teineteise kätte hoida,” rõõmustab Jaakob.

Palju õnne ja armastust paarile ka Õhtulehe poolt!