Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Inimesed
2. juuni 2019, 12:30

TIMMERI TAROSKOOP 3.–9.JUUNI | Vähk ja Jäär tahavad seksi, Skorpion võib langeda masendusse (5)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

JÄÄR ei tea kas teha ise oma otsused või kuulata teiste nõu. Tema küsimused keerlevad nii töö kui suhete ümber. Jäär on sel nädalal ülihoolitsev, meeletu seksiisuga ja tohutult kirglik, aga kas tal seda ka kellegagi jagada on... see on iseasi. Jäär lihtsalt tunneb, et ta on hinges nii üksi ja teab ka, et on selles ise süüdi, aga Jäärale omaselt süüdistab ta loomulikult kõiki teisi. Suhtes Jäärad ei suuda kuidagi oma partneriga kontakti saada, aga viga on “loomulikult ainult partneris”. 

SÕNN ei tohi praegu oma rahaasjadest rääkida, hoidke kõik enda teada. Nädala algul ei ole teie rahaasjad üldse ka nii head, kui võiks, nädala keskel see olukord paraneb. Seiske oma õiguste eest! Sõnn armub sel nädalal või veedab mõnusalt aega inimesega keda ta armastab. See kõik käib kuidagi nipsust, järsku on hea olla. Nädala lõpus on Sõnn kodune ja tõrjub kõik plaanid, valib vaid armastuse. 

KAKSIKUD hakkavad oma jamadest välja tulema. Kui oli tervisega mure, siis läheb paremaks. Kui mõni muu jama, siis laheneb. Kaksikud otsivad praegu väga kedagi, kellega rääkida. On teemasid, mida nad kõigiga ei jaga, sest teistele peab ju jääma mulje, et kõik on korras, ideaalne elu, aga tegelikult ei ole Kaksikud oma praeguse olukorraga üldse rahul. Nad tahaksid sõita puhkama, aga ega seda raha ka nii palju ei ole. Ärge haletsege end, asjad lähevad paremaks!

VÄHK olgu ettevaatlik, et ei jookse kapiuksele otsa või ei libastu treppidel. Tööl ei tasu praegu teiste nõu kuulata, tehke nii, nagu sisetunne ütleb. See viib teid sihile. Suhetes tundub Vähile, et panusta mis sa panustad, ikka oleks nagu midagi puudu. Õnneks ei jää Vähk nurka nutma, tema lihtsalt tahab sel nädalal olla koos perega - tema on! Tema tahab seksi - tema võtab! Vähk on sel nädalal hakkaja! 

LÕVI on end tööga surnuks rabanud, samas on see tema mugavustsoon. Lõvi kardab praegu kõige muuga tegeleda, talle tundub, et ta keerab igas muus vallas mingi jama kokku. Tema tuleb sealt küll auga välja, aga kas tal seda vaja on. Seega sel nädalal teeb lõvi ikkagi tööd ja kui vaja algatusvõimelist inimest, siis see on Lõvi!

NEITSI alustab millegagi (suhe, töö) aga katkestab selle kohe. Ei sobi. Neitsi tahab praegu, et keegi tema eest hoolitseks, ta tunneb end nii ebakindlalt. Neitsi elus on armastus, aga Neitsi ei ole üldse kindel, et see õige on. Jumal, kuidas te nii palju kahelda jaksate? Tunnustust ja tähelepanu vajate kordades rohkem kui teised. Sel nädalal tunneb neitsi end kõige kindlamini oma kodus, seal kehtivad tema reeglid ja seal on hea olla. 

KAALUD tahaksid praegu mõnusalt kodus vedeleda ja puhata, aga ei saa, töö nõuab oma ja Kaaludel on praegu väga raha vaja. Kuna neil on siht silme ees, siis edeneb töö ka. Nädala teine pool toob Kaaludele mõnusa, lõbusa seltskondliku ürituse, seal omakorda saavad Kaalud hea uudise. Üldiselt olete te kuidagi mugavustsoonis, te võiksite end sealt nüüd välja raputada. Läheks põnevamaks. 

SKORPION võib langeda masendusse ja enesesüüdistamisse. Natukene mõtlete asju üle, ei ole kõik nii halb, kui tundub. Nädala keskel suudab Skorpion (kirgliku inimesena) oma muremõtteid peletada vaid seksiga. Tehke seda, maailm tundub kohe parem paik. Vallalised Skorpionid ei otsi praegu suhet, aga tehke see siis oma partnerile ka selgeks. Muidu hakkate temas tüütut ahistajat nägema. Skorpion peaks praegu kõndima mööda sissetallatud rada, uued algused ei ole hea mõte, te olete praegu liiga püsimatu. 

AMBUR tahab praegu teada kõike enda elu kohta, seega saan ma kaardipanekusoove sel nädalal jälle Amburitelt! Amburid on sel nädalal  perekesksed, head lapsevanemad ja toetavad kaaslased. Tööl on nad head juhid, kõneosavad ja suudavad oma kirega sütitada ka teisi. Amburil on alanud elus armastuseperiood, ta lihtsalt tõmbab vastassugu enda poole, sest Ambur põleb. Vallalised Amburid tõmbavad eriti suhtes vastassooesindajaid ligi, seda just enda suure vabadusearmastuse ja enesekindlusega. Kirglik ja armastust täis nädal, ärge ise piire ette seadke, elu on elamiseks!

KALJUKITS peab hoidma oma selga, ärge ise sellele liiga tehke! Suhetega olete sel nädalal natukene puntras, te olete lihtsalt ise kapslis ja see tekitab seina teie ja teiste vahele. Kaljukits mõtleb praegu mingi pikaajalise projekti peale, ta pole päris kindel kas see toimib või ei. Mingi eelnev kogemus takistab teid riskimast. Mõelge rahulikult, tuleb kasuks. Kaljukits tahab hästi palju tunnustust praegu, nii lapsevanemaks olemise eest, kui oma tehtud töö eest. Kui teised ei märka, tunnustage end ise. Premeerige! 

VEEVALAJA on praegu nagu fööniks, tema elul on uus siht ja mõte. Ta tunneb, et on hinnatud ja endaga rahul. Veevalaja mõtleb praegu hästi palju maagiast, sel nädalal kirjutavad mulle Amburite kõrval ka Veevalajad, tahate kaarte! Veevalajal on praegu šarmi, energiat, jõudu - te olete hea liider ja suudate motiveerida teisi. Suhetes olete aga oma mõistuse täielikult vastassoo kätte andnud. Suhtes inimesed lasevad endaga suurepäraselt manipuleerida, sest nende mõtted on mujal ja vallalised veevalajad võivad praegu vabalt suhtesse “sattuda”, sest nende eest otsustab teine inimene. 

KALAD on juba nädala algul valikute ees ja nii see läheb nädala lõpuni.  Kalad kardavad praegu otsuseid teha, nad ei usalda end, sest nad mõtlevad hoopis muudele teemadele kui need valikud. Kalad ostavad sel nädalal ära reisi ja otsustavad oma pooleliolevad tööd ära teha (vähemalt otsustavad). Mis aga puudutab suhteid... no ärge üritagegi endas ega teistes selgust saada, te ei saa. Vallalistel Kaladel võib ka siin tulla valikuvõimalus, suhtes Kalad aga ei suuda end kuidagi oma partnerile sel nädalal arusaadavaks teha.