Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
7. juuni 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 8. juuni

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on nädalavahetuse suhtes kõrged ootused. Keegi on vihjanud, et tahaks selle aja sinuga veeta, aga kus ta ometi on? Ära lase oma plaanidel teiste inimeste tujudest sõltuda!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Teadmisjanu viib sind kokku huvitavate inimestega, kellega koos olles su maailm tunduvalt avardub. Väga võimalik, et kohtud kellegagi, kes su südame kiiremini põksuma paneb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõtted on selle inimese juures, kellega koos aasta tagasi meeldivalt aega veetsid. Tahaksid teada saada, kas ka tema seda mäletab, kas ka tema sinu järele igatsust tunneb.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mine reisile! Mitte küll selleks, et kuskil päikeserannikul passiivselt puhata – reis peab pakkuma elamusi ning võimalust palju uut teada saada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tasub aeg maha võtta selleks, et iseenda mõtteid ja tundeid analüüsida. Sul tuleb tõdeda, et teisi on tihtipeale lihtsamgi mõista kui endast aru saada.

Neitsi
23. august – 22. september

See, kas tunned end rahulolevana või mitte, sõltub ainult ühest asjast – millised on su lootused ja ootused. Kui need on kõrged, siis rahulolutunne ei saa kergesti tekkida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea aeg aktiivseks puhkuseks, selleks, et elust tõeliselt mõnu tunda. Sulle meeldib toredas seltskonnas pidutseda. Naudid, kui saad tähelepanu keskpunktis olla.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võiksid külastada oma lapsepõlvekodu või mõnda sugulast, keda pole teab mis ajast näinud. Minevik annab jõudu tulevikule avasilmi vastu minna.

Ambur
22. november – 21. detsember

Avastad, et viimasel ajal ei ole üldse võimalik nädalavahetusel kodus olla, sest küllakutseid saabub kogu aeg. Igale poole sa ei jõua, pead tegema mingi valiku.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunned igatsust inimese järele, kes olude sunnil ei saa sinuga koos olla. Lohuta end sellega, et sul on võimalus olla õhtul seltskonnas, kus sinust vaimustutakse.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtiskled selle üle, kes sa olid aasta eest ja kes oled nüüd. Oled hoopis teine inimene. Kas see on pelgalt muutumine või võiks seda arenguks nimetada?

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Leiad, et traditsioonidest tasub lugu pidada, sest nendes on alati midagi kindlat ja positiivset, mis tugevdab seljatagust ja  annab jõudu edasi minna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal on mõistus selge ja kaine. Planeerid oma tegevust hoolikalt, suudad kokkulepetest ja ajagraafikuist kinni pidada. Aasta on soodus uuele ärile aluse panemiseks. Nüüd alustatu peab ajale vastu ning tõotab stabiilset sissetulekut. Suudad vaevata leida uusi võluvaid tuttavaid.